Βατή κλήρωση για Μονφίς

Στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας συνεχίζονται την ερχόμενη εβδομάδα τα χωμάτινα τουρνουά της Λατινικής Αμερικής. Παρακάτω η κλήρωση του ταμπλό.

Επόμενος σταθμός: Σάο Πάολο. Μετά και τα τουρνουά σε Κίτο, Μπουένος Άιρες και Ρίο Ντε Τζανέιρο, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας θα χτυπήσει η καρδιά των clay court διοργανώσεων, την ερχόμενη εβδομάδα στο ανδρικό Tour.

Εκεί, θα αγωνιστούν τενίστες κατ’ εξοχήν σπεσιαλίστες στο χώμα, όπως ο Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, ο Φάμπιο Φονίνι, ο Πάμπλο Κουέβας και ο Γκαέλ Μονφίς. Την Κυριακή έγινε και η κλήρωση του θεσμού, με τον Γάλλο Μονφίς να βλέπει την κληρωτίδα να του χαμογελάει.

Ο ”Λα Μονφ” είναι Νο4 του ταμπλό στο 250αρι τουρνουά του Σάο Πάολο και περνάει bye τον 1ο γύρο του θεσμού. Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Τόμας Μπελούτσι και τον Οράσιο Σεμπάγιος. Στα προημιτελικά θα βρει απέναντί του πιθανότατα τον Αμερικανό Τένις Σάντγκρεν, ενώ στην φάση των ”4” θα τεθεί αντιμέτωπος πιθανόν με τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, Νο1 του ταμπλό.

Ο Ράμος, δεν ευνοήθηκε ιδιαίτερα από την κλήρωση του θεσμού, η οποία τον φέρνει αντιμέτωπο με υψηλά εμπόδια από την αρχή του τουρνουά. Ο Ισπανός θα παίξει στον 2ο γύρο κόντρα στον πολύ καλό χωματά από την Βραζιλία Τιάγκο Μοντέιρο.

Στα προημιτελικά θα κοντραριστεί με έναν εκ των Γκουίντο Πέγια, Νο6 του ταμπλό, Νίκολας Γιάρι, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Rio Open αυτήν την εβδομάδα, Ντούσαν Λάγιοβιτς και Κορεντίν Μουτέτ, πριν από έναν ενδεχόμενο ημιτελικό κόντρα στον Μονφίς.

Το Νο2 του ταμπλό Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος έφτασε επίσης μέχρι τα ημιτελικά στο Ρίο Ντε Τζανέιρο αυτήν την εβδομάδα, θα τεθεί αντιμέτωπος στον 2ο γύρο(1ος bye) με έναν παίκτη προερχόμενο από τα προκριματικά, πριν από έναν δυνατό προημιτελικό κόντρα σε έναν εκ των Φεντερίκο Ντελμπόνις, Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα και Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ.

Αν βρεθεί στα ημιτελικά ο Ιταλός θα παίξει πιθανότατα με τον Πάμπλο Κουέβας, Νο3 του ταμπλό, ο οποίος όμως έχει πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά τον Λεονάρντο Μάγιερ, ο οποίος είναι πάντοτε επικίνδυνος στο χώμα. Στον 2ο γύρο ο Κουέβας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μάρκο Τσετσινάτο(1oς bye).

Πιθανοί προημιτελικοί

Ράμος-Πέγια

Μονφίς-Σάντγκρεν

Κουέβας-Λ.Μάγιερ

Φονίνι-Ντελμπόνις

BRASIL OPEN DRAW l OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βατή κλήρωση για Μονφίς appeared first on Tennis24.

Keywords