Βάιντα: “Είναι περίεργο να είμαι στο Λονδίνο χωρίς τον Νόβακ”

13:44 1/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Μάριαν Βάιντα βρίσκεται στο WImbledon, αλλά για πρώτη φορά χωρίς να κάθεται στο box του Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά του Σλοβάκου Άλεξ Μόλτσαν, ο οποίος εξασφάλισε την παρουσία του στον 3ο γύρο του τουρνουά μετά την εύκολη νίκη του κόντρα στον Αμερικανό Μάρκος Γκιρόν στα 3 sets. 

Ο 57χρονος προπονητής ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται που βρίσκεται στο Wimbledon, αλλά χωρίς να είναι μαζί με τον Σέρβο

τενίστα. 

“Είναι περίεργο προφανώς. Αρχικά ήταν περίεργο στο Παρίσι (ο Μόλτσαν έπαιξε κόντρα στον Τζόκοβτις) να είμαι στο αντίπαλο box. Για να είμαι ειλικρινής ήταν τρομερό συναίσθημα. Ένιωσα πολύ άσχημα, όπως και ο Νόβακ. Είμαστε πάντα σε επαφή, επικοινωνούμε, στέλνει ο ένας μηνύματα στον άλλον. Η σχέση μας είναι πολύ καλή.”

“Μετά το παιχνίδι στο Roland Garros του έστειλα μήνυμα για να τον συγχαρώ. Του είπα ότι ο Άλεξ βελτιώνεται και συμφώνησε λέγοντας: “Έπρεπε να είχε επιτεθεί περισσότερο στο 2ο service μου.” Μου είπε τακτικές εναντίον του! Τόσο τρελός!”, είπε χαμογελώντας ο Βάιντα

“Ήταν πολύ ωραίο εκ μέρους του που μου έδωσε συμβουλές για το πως να βελτιώσω το παιχνίδι του Άλεξ. Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Νόβακ και να είσαι στο τουρνουά που παίζει ο Νόβακ. Τον υποστηρίζω πάντα και θέλω να κερδίσει το Wimbledon.”

Όσο για το πώς βλέπει το παιχνίδι του Σέρβου, ο Σλοβάκος είπε: “Πίστευα ότι θα τα πήγαινε καλά στο Παρίσι, ωστόσο το παιχνίδι με τον Ράφα ήταν πολύ δύσκολο. Ο Ράφα έβγαλε το καλύτερο τένις του στο court και ο Νόβακ δεν είχε απάντηση.”

“Ίσως ξαφνιάστηκε λίγο στην αρχή όταν έχασε σημαντικά games. Νομίζω ότι ο Ράφα βρήκε το κενό στο forehand του Νόβακ και σημείωσε πολλούς winners από αυτή τη μεριά. Μπορεί ο Νόβακ να πίστευε ότι ο Ράφα θα έπαιζε περισσότερο στο backhand του, αλλά ο Ράφα ρίσκαρε κι αυτό απέδωσε.”

Στη συνέχεια ο Άλεξ Μόλτσαν θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτς, ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παίξει απέναντι στον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κραϊνοβιτς. 

The post Βάιντα: “Είναι περίεργο να είμαι στο Λονδίνο χωρίς τον Νόβακ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα