Ναδάλ: “Πρέπει να βελτιωθώ”

12:46 1/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Τι κι αν στο παιχνίδι με τον Ρικάρντας Μπεράνκις σημείωσε την 16η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στα φετινά Grand Slams; Ο Ράφα Ναδάλ παραμένει ανήσυχος για το παιχνίδι του τονίζοντας ότι χρειάζεται βελτίωση και πολλή δουλειά για τη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια. 

“Πρέπει να βελτιωθώ.”, είπε ο Ναδάλ μετά τον αγώνα με τον Λιθουανό. “Πιστεύω ότι το 4ο set ήταν πολύ καλύτερο. Το service λειτούργησε πολύ καλύτερα στο τέλος του αγώνα και από εκεί και πέρα κατάφερα να παίξω λίγο πιο επιθετικά με το forehand

όπου στην αρχή έκανα αρκετά λάθη.”

Αμέσως μετά το παιχνίδι ο Ισπανός πήγε στο προπονητικό court για να συνεχίσει την προπόνησή του και να συνεχίσει να δουλεύει μέχρι το παιχνίδι του να πάει προς την κατεύθυνση που θέλει ο ίδιος.

“Είναι σημαντικό για μένα να αποδεχθώ ότι τα πράγματα δεν είναι τέλεια και απλά να συνεχίσω να δουλεύω, να είμαι ταπεινός, να αποδέχομαι τις προκλήσεις και να σκέφτομαι θετικά ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.”

“Το γρασίδι είναι μια απαιτητική επιφάνεια. Δεν έπαιξα τα τελευταία τρία χρόνια οπότε κάθε μερα είναι. μια ευκαιρία για μένα για βελτίωση και σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.”

Ο Ναδάλ, ο οποίος σημείωσε την 307η νίκη καριέρας σε Grand Slam, θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τον Ιταλό Λορέντζο Σονέγκο. 

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Ναδάλ: “Πρέπει να βελτιωθώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα