Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς: Για τον τίτλο στην Αστάνα

Μετά την κοινή τους παρουσία στην Team Europe του Laver Cup, Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς θα διασταυρώσουν τις ρακέτες τους στον τελικό του Astana Open, το μεσημέρι της Κυριακής (13:30GR-Cosmote Sport 6HD).

Ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να ξορκίσει την κατάρα σε τελικούς της σειράς ATP 500 καθώς μετράει 8 ήττες σε ισάριθμες

συμμετοχές. Βέβαια, στον τελικό του Καζάκικου τουρνουά, θα βρεθεί ίσως ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να του τύχει κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο7 στον κόσμο, αγωνίζεται μόλις στο δεύτερο τουρνουά του μετά την κατάκτηση του Wimbledon και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

“Ξέρω ότι με περιμένει μια δύσκολη μάχη. Ελπίζω να μπορέσω να βγάλω το καλύτερό μου παιχνίδι” είπε ο Νόλε ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

Ο 35χρονος Σέρβος μετράει εφτά νίκες έναντι δύο του Τσιτσιπά ενώ στην τελευταία τους συνάντηση, στον τελικό του Rome Masters 2022, ο Τζόκοβιτς είχε επικρατήσει με το εντυπωσιακό 6-0, 7-6.

“Η κίνησή μου στο court παίζει μεγάλο ρόλο. Νιώθω ότι το παιχνίδι μου στη baseline, μπορεί να είναι ανταγωνιστικό απέναντι στους τοπ αντιπάλους. Καλύπτουν το court πολύ καλά. Έχω και μια επιλογή επίσης να ανέβω στο φιλέ. Το σταθερό σερβίς είναι το κλειδί” είπε ο Τσιτσιπάς

ASTANA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+3h)

The post Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς: Για τον τίτλο στην Αστάνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα