Super League 1: Τα βλέμματα στο «Κλ. Βικελίδης»

Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες 45 φορές κατά το παρελθόν στην Κρήτη, με τον Ολυμπιακό

να έχει 19 νίκες, τον ΟΦΗ έντεκα και 15 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Οι Πειραιώτες έχουν 55-40 γκολ στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Στις 16:30, ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας με δυο βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με έντεκα βαθμούς. Κατά το παρελθόν, οι δυο τους έχουν συναντηθεί 18 φορές στη Λιβαδειά, με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να μετράει επτά νίκες, τους Βοιωτούς έξι και πέντε ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 25-23 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Στις 19:30, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς. Στις προηγούμενες 18 αναμετρήσεις των δυο ομάδων με γηπεδούχους τους «πράσινους», οι νίκες είναι εννέα υπέρ του «τριφυλλιού», μια υπέρ των Αρκάδων, ενώ οκτώ ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 23-11 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Τέλος, στις 21:15 θα πραγματοποιηθεί στο «Κλ. Βικελίδης» η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με δώδεκα βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί στη Θεσσαλονίκη άλλες 61 φορές, με τον Άρη να μετράει 25 νίκες, την ΑΕΚ 18 και 18 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 78-67 υπέρ των «κίτρινων».

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της έβδομης αγωνιστικής:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

Παναιτωλικός-Βόλος ΝΠΣ 2-3
Ιωνικός-ΠΑΣ Λαμία 1-1

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

ΟΦΗ-Ολυμπιακός (16:00)
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (16:30 Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:30)
Άρης-ΑΕΚ (21:15 Novasports Prime)

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (18:00 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα