Τζόκοβιτς: Πιθανό re-match με Έβανς στη Ρώμη

17:10 9/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται ήδη στη Ρώμη από το Σάββατο (08/05) και προετοιμάζεται για την υπεράσπιση του τίτλου του στην Αιώνια Πόλη.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την ήττα από τον Ντάνιελ Έβανς στον 3ο γύρο του Monte Carlo Masters και από τον Ασλάν Καράτσεφ στα ημιτελικά του Serbia Open, οφείλει να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο τουρνουά στην Ιταλική μεγαλούπολη προκειμένου να ανακτήσει ψυχολογία ενόψει του Roland Garros

που ακολουθεί (30/05).

Έχοντας bye στον 1ο γύρο του Internazionali BNL d’Italia, ο Τζόκοβιτς περιμένει στους “32” το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ντάνιελ Εβανς και τον Τέϊλορ Φριτζ, ελπίζοντας να έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από τον Βρετανό για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο.

Ο Έβανς έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο Πριγκιπάτο και επιβλήθηκε 6-4, 7-5 του Νόλε, πετυχαίνοντας τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του. O 31χρονος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Μονακό (ήττα από Τσιτσιπά), στη συνέχεια ηττήθηκε στον εναρκτήριο γύρο της Βαρκελώνης (Κορεντίν Μουτέ) ενώ αυτή την εβδομάδα έφτασε έως τον 3ο γύρο της Μαδρίτης, χάνοντας από τον μετέπειτα φιναλίστ Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Τζόκοβιτς έχει πολύ καλή παράδοση στη Ρώμη, με ρεκόρ 55-9 και πέντε τίτλους (2008, 2011, 2014-15, 2020).

Η πιθανή πορεία του Τζόκοβιτς έως τον τίτλο 

1ος γύρος: bye

2ος γύρος: Έβανς ή Φριτζ

3ος γύρος: 16-Ντιμιτρόφ

Προημιτελικά: 4-Τσιτσιπάς

Ημιτελικά: 4-Τιμ ή 7-Ρούμπλεφ

Τελικός: 2-Ναδάλ

ROME MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: Πιθανό re-match με Έβανς στη Ρώμη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα