Τζόκοβιτς: “Ο Στέφανος είναι το παρόν του τένις” – VIDEO

O Νόβακ Τζόκοβιτς φύλαξε μερικά πολύ όμορφα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά το πέρας του φετινού τελικού στο Dubai Championships χαρακτηρίζοντάς τον ως το παρόν του παγκόσμιου τένις!

Τεράστιος πρωταθλητής, ακόμα μεγαλύτερος άνθρωπος ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο 32χρονος τενίστας είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον αντίπαλό του στον φετινό τελικό του Ντουμπάι, τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τη straight sets νίκη του επί του Έλληνα πρωταθλητή που σήμανε και την πέμπτη φορά που κατακτά το τρόπαιο στα Εμιράτα!

“Ποτέ

δεν είναι ένα εύκολο ματς κόντρα στον Στεφ. Θα μπορούσα να είχα δεχτεί break στην αρχή του ματς και ήμουν τυχερός στο συγκεκριμένο σημείο. Ένα break έκρινε το κάθε σετ, οπότε ήταν ένα πολύ κλειστό ματς παρά τη straght sets νίκη” ανέφερε ο Νόλε.

“Θα μπορούσα πολύ εύκολα να μην βρίσκομαι εδώ. Υπήρχαν τρεις ευκαιρίες την Παρασκευή για να χάσω. Αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από μια τέλεια εβδομάδα στο Ντουμπάι, ένα από τα “κέντρα” του τένις παγκοσμίως” πρόσθεσε.

“Ο Στέφανος δεν είναι μόνο το μέλλον του τένις, είναι το παρόν του τένις. Δεν είναι απλά ένας σπουδαίος τενίστας, είναι και ένας πολύ ωραίος τύπος! Νομίζω ότι θα κάνει πολύ όμορφα πράγματα για το άθλημά μας” κατέληξε ο Σέρβος θρύλος πριν κάνει πλάκα(;) ότι επόμενος του στόχος είναι να μην χάσει ματς σε όλη τη σεζόν!

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Ο Στέφανος είναι το παρόν του τένις” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα