Πρώτος και καλύτερος

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο πρώτος τενίστας που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του στην 4η έκδοση του Laver Cup, τον Σεπτέμβριο στη Βοστώνη

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο εκ των εμπνευστών της διοργάνωσης…

Οι διοργανωτές του Laver Cup 2020, επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή του Ρότζερ Φέντερερ στο 4ο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί

το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου 2020 στο TD Garden της Βοστώνης, την έδρα των Boston Celtics.

Ο 38χρονος Ελβετός, κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, είναι από τους πρωτεργάτες του εγχειρήματος ενώ τη διοργάνωση τρέχει η εταιρία που διατηρεί με τον μάνατζερ και φίλο του, Τόνι Γκοντσικ.

Μαζί με τη συμμετοχή του Βασιλιά, επιβεβαιώθηκε και η παρουσία των δύο Captain των ομάδων Ευρώπης και Κόσμου, με τους Θρύλους, Μπιορν Μποργκ και Τζον ΜακΕνρό να κάθονται για μια ακόμη χρονιά στους δύο πάγκους.

Το πρώτο Laver Cup είχε πραγματοποιηθεί στην Πράγα το 2017 και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι επόμενες δύο διοργανώσεις σε Σικάγο 2018 και Γενεύη 2019.

“Δεν έχω βρεθεί ποτέ στη Βοστώνη και ανυπομονώ να δω ορισμένα αξιοθέατα της πόλης και να παίξω τένις μπροστά στους σπουδαίους φιλάθλους. Το Laver Cup είναι κάτι ξεχωριστό και είμαι βέβαιος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική σε μια πόλη που αγαπάει πολύ τον αθλητισμό. Κάθε χρόνο η προσπάθεια της Team Europe γίνεται και πιο δύσκολη και η Βοστώνη σίγουρα θα παίξει το ρόλο της” είπε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ στο επίσημο site της διοργάνωσης.

Μένει να δούμε αν είναι η σειρά του Νόβακ Τζόκοβιτς να σταθεί στο πλευρό του Ρότζερ Φέντερερ, όπως έγινε και στο Σικάγο το 2018. Στην Πράγα και στη Γενεύη, υπαρχηγός της ομάδας ήταν ο Ράφαελ Ναδάλ.

Η Team Europe έχει κατακτήσει και τα τρία Laver cup που έχουν διεξαχθεί.

The post Πρώτος και καλύτερος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα