Τζόκοβιτς: “Λατρεύω το άθλημα και γι’αυτό συνεχίζω” (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πραγματοποίησε την καθιερωμένη βόλτα στους κήπους του Κυβερνητικού Μεγάρου της Μελβούρνης, κρατώντας γερά στα χέρια του τον 10ο τίτλο του στο Australian Open.

Το Νο1, πλέον, της παγκόσμιας κατάταξης, παρά την κούραση και την έλλειψη ύπνου, είχε εξαιρετική διάθεση και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες με το τρόπαιο.

“Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους για το πως αισθάνομαι εδώ στην Αυστραλία. Θα συνεχίσω να έρχομαι

εδώ όσο νιώθω ότι μπορώ να αποδώσω στο μέγιστο επίπεδο και ότι μπορώ να κερδίσω τον τίτλο” είπε ο Νόλε στην αρχική του τοποθέτηση συμπληρώνοντας: “”Οφείλω αυτή την επιτυχία στην ομάδα και την οικογένειά μου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου. Δεν ξέρω πόσες ακόμα ευκαιρίες θα έχω γι’αυτό προσπαθώ να ζήσω τη στιγμή…”

Όσον αφορά το κίνητρο που τον οδηγεί να παίζει ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο, ήταν ξεκάθαρος: “Ο χαρακτήρας μου και ο ανταγωνισμός που έχω μέσα μου. Λατρεύω το παιχνίδι. Σε κάθε τουρνουά δίνω το καλύτερό μου. Δεν μου αρέσει να χάνω. Υπάρχει ακόμα φωτιά μέσα μου και επιθυμία για το άθλημα. Αυτό με ωθεί να πιέζω τον εαυτό μου, να προπονούμαι και να συνεχίζω τις ρουτίνες μου. Αλλά ξέρω ότι υπάρχει πάντα ένας μεγαλύτερος στόχος και ένα αστέρι-οδηγός, ας πούμε έτσι, και αυτό το τρόπαιο είναι ένα από αυτά τα αστέρια-οδηγοί, είναι κάτι που πάντα προσπαθώ να πετύχω”

Ο Τζόκοβιτς επανέλαβε ότι δεν ήταν σίγουρος για το αν θα μπορούσε να ολοκληρώσει το τουρνουά, εξαιτίας του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο, αλλά επέμεινε και δικαιώθηκε.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του και το επόμενο τουρνουά, ο 35χρονος Σέρβος είπε: “Θα κάνω κάποιες εξετάσεις τις επόμενες μέρες και μετά θα μπορώ να μιλήσω περισσότερο γι’αυτό. Είμαι ακόμα στη λίστα για το Ντουμπάι σε ένα μήνα. Θα μιλήσω με την ομάδα μου και θα αποφασίσουμε”



The post Τζόκοβιτς: “Λατρεύω το άθλημα και γι’αυτό συνεχίζω” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα