Τζόκοβιτς: “Είμαι έτοιμος για το Roland Garros”

Με τίτλο στις βαλίτσες, ταξιδεύει για το Παρίσι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος κατέκτησε το τουρνουά της πατρίδας του, στο Βελιγράδι.

Ο 34χρονος Σέρβος, αν και δεν συνηθίζει να αγωνίζεται σε τουρνουά την ακριβώς προηγούμενη εβδομάδα από την έναρξη ενός Grand Slam, έπαιξε στο Belgrade Open και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν φαβορί, κερδίζοντας 6-4, 6-3το Νο255 του κόσμου Άλεξ Μόλτσαν.

No place like home! pic.twitter.com/sPjQrFzsnY

Novak Djokovic (@DjokerNole) May 30, 2021

“Σίγουρα μου δίνει σπουδαία ώθηση αυτοπεποίθησης πηγαίνοντας στο Παρίσι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκα αυτή την εβδομάδα. Είμαι έτοιμος. Το Παρίσι είναι σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους στόχους της χρονιάς και ελπίζω να είμαι έτοιμος να ξεκινήσω το τουρνουά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να φτάσω πολύ βαθιά” είπε ο Νόλε στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου στο Βελιγράδι.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, πιστεύει ότι, παρά την ήττα από τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό της Ρώμης, εκείνο το ματς ήταν κομβικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού του στο χώμα.

“Ένιωσα ότι στη Ρώμη χτυπούσα καλύτερα τη μπάλα και βρήκα το σωστό timing, χρησιμοποιώντας καλύτερα το court και έχοντας καλύτερη κίνηση. Δεν ήμουν μισό βήμα αργός όπως στο Μόντε Κάρλο, στο ξεκίνημα της χωμάτινης περιόδου. Η Ρώμη ήταν πολύ σημαντικό τουρνουά για την αυτοπεποίθησή μου ενόψει του Roland Garros. Είμαι έτοιμος, fit και με μεγάλο κίνητρο. Είμαι χαρούμενος με την προετοιμασία μου για το Παρίσι” πρόσθεσε ο Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος στην πρεμιέρα του στο Γαλλικό Όπεν, πιθανότατα την Τρίτη, θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Τένις Σαντγκρεν.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Είμαι έτοιμος για το Roland Garros” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα