Τζόκοβιτς: “Δεν ξέρω αν θα παίξω στη Μελβούρνη”

Αβέβαιος για το αν θα ταξιδέψει στις αρχές του νέου χρόνου (ή αρκετά νωρίτερα αν χρειαστεί καραντίνα) στην Αυστραλία, είναι ο υπερασπιστής του τίτλου και ρέκορντμαν κατακτήσεων στη Μελβούρνη (9), Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, μίλησε στη Σέρβικη εφημερίδα Blic και τόνισε ότι περιμένει να μάθει τις αποφάσεις της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Αυστραλίας, προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει αν έχει κάνει ή προτίθεται να κάνει το εμβόλιο.

“Ακόμα δεν ξέρω αν θα πάω στη Μελβούρνη. Δεν θέλω να αποκαλύψω αν έχω εμβολιαστεί

ή όχι. Είναι κάτι προσωπικό” είπε χαρακτηριστικά ο Νόλε και συνέχισε.

“Ο κόσμος το παρατραβάει αυτές τις ημέρες, κρίνοντας όσους μιλάνε και έχουν άποψη. Είτε πεις ‘Ναι, όχι, ίσως, το σκέφτομαι’ θα το εκμεταλλευτούν”.

Ο 34χρονος Σέρβος, υπογράμμισε ότι θέλει πολύ να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να διεκδικήσει το ρεκόρ κατακτήσεων σε Grand Slam, έχοντας 20 Majors όσα οι Φέντερερ και Ναδάλ.

“Φυσικά και θέλω να πάω στην Αυστραλία. Είναι το πιο επιτυχημένο μου τουρνουά. Θέλω να αγωνιστώ, λατρεύω το άθλημα και έχω ακόμα μεγάλο κίνητρο. Παρακολουθώ τις εξελίξεις και περιμένω τις τελικές αποφάσεις της Κυβέρνησης της Αυστραλίας σε περίπου δύο εβδομάδες. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί όπως και φέτος αλλά αμφιβάλω αν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές.

“Ο μάνατζέρ μου που είναι σε επαφή με την Tennis Australia, μου είπε ότι προσπαθούν να βελτιώσουν τις συνθήκες για όλους, τόσο για τους εμβολιασμένους όσο και για τους ανεμβολίαστους” είπε ο Τζόκοβιτς.

Παράλληλα, ο Νόλε αποκάλυψε ότι θα παίξει σε τρία ακόμη τουρνουά μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, στο Paris Masters (1-7 Nοεμβρίου), στο ATP Finals (14-21 Νοεμβρίου) και στους τελικούς του Davis Cup (25/11 με 05/12).

The post Τζόκοβιτς: “Δεν ξέρω αν θα παίξω στη Μελβούρνη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα