Η απαντηση του Νόλε στη χειρότερη ερώτηση της χρονιάς

11:46 8/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και 5 φορές πρωταθλητής του Wimbledon βρίσκεται αυτή την στιγμή στα ημιτελικά του αγγλικού major και θα δώσει τα πάντα αύριο (9/7, 15:00) κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Μετά την νίκη του επί του Φούτσοβιτς στα προημιτελικά του τουρνουά, ο Σέρβος πρωταθλητής πραγματοποίησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Εκεί ο 34χρονος τενίστας δέχθηκε μια απρόσμενη ερώτηση.

Συγκεκριμένα

ρωτήθηκε από δημοσιογράφο “πως αισθάνεται που είναι ο “κακός” του αθλήματος που κυνηγά τους Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ”;

Ο Τζόκοβιτς απάντησε:

“Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κακό. Θέλω να πω, αυτή είναι η δική σας γνώμη”, είπε ο Νόβακ μετά την 100η νίκη του στο γρασίδι.

“Δεν κυνηγώ κανέναν. Ακολουθώ δικό μου μονοπάτι, γράφω τη δική μου ιστορία. Είμαι μέρος της ιστορίας αυτού του αθλήματος και χαίρομαι πολύ για αυτό”.

“Τα ρεκόρ και τα στατιστικά είναι άπειρα. Γνωρίζω μερικά από αυτά και μου δίνουν κίνητρο να παίζω όσο καλύτερα μπορώ”, είπε κλείνοντας ο νικητής του Roland Garros 2021.

Appalling question once again by a “tennis journalist”… composed, classy and direct answer from Djokovic. He really does put up with a lot. pic.twitter.com/1QIyMWKHqi

— Hayden Harrington (@ned_hays) July 7, 2021

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Η απαντηση του Νόλε στη χειρότερη ερώτηση της χρονιάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα