Τζόκοβιτς: “Χαλάρωσα μετά την εξασφάλιση του Νο1”

Η πρώτη ήττα του Νόβακ Τζόκοβιτς από lucky loser, είναι γεγονός!

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, ηττήθηκε απο τον Λορένζο Σονέγκο το απόγευμα της Παρασκευής, γνωρίζοντας μόλις την δεύτερη ήττα του στη χρονιά (τρεις με το default) και στη συνέχεια δικαιολόγησε αυτή την απόδοση, τονίζοντας ότι επήλθε χαλάρωση μετά την εξασφάλιση του year-end No1 για φέτος.

Ο 33χρονος Σέρβος ήθελε δύο νίκες στη Βιέννη για να εξασφαλίσει το κλείσιμο της σεζόν στο Νο1 και τα

κατάφερε κόντρα σε Κραϊνοβιτς και Τσόριτς.

Στα προημιτελικά, όμως, απέναντι στο Νο42 της παγκόσμιας κατάταξης, Λορένζο Σονέγκο, ο Νόλε πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση, σε βαθμό αδιαφορίας, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με το εντυπωσιακό 6-2, 6-1.

“Ήρθα εδώ με μεγάλο στόχο να μαζέψω πόντους και να εξασφαλίσω το Νο1. Είμαι χαρούμενος που είμαι υγιής και μπορώ να κάνω ένα δυνατό τελείωμα στη σεζόν στο Λονδίνο. Είμαι εντελώς καλά με το σημερινό αποτέλεσμα και ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο” είπε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς που αποφάσισε να μην υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Παρίσι, αφού δεν θα είχε βαθμολογικό κέρδος.

Για τον Σονέγκο, ο Τζόκοβιτς είπε: “Με εκτόπισε από το court. Ήταν καλύτερος από εμένα σε κάθε κατηγορία. Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι απ’την πλευρά μου αλλά απίστευτο από τη δική του. Του άξιζε αυτό το αποτέλεσμα”

Για το τελευταίο τουρνουά στην Ο2 Arena του Λονδίνου, ο Νόλε ανυπομονεί για μεγάλες μάχες με τους υπόλοιπους κορυφαίους της χρονιάς.

“Ανυπομονώ. Είναι το τελευταίο τουρνουά της σεζόν. Θα βάλω τα δυνατά μου για να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι το τουρνουά των 8 καλύτερων της χρονιάς. Μετά τα Slams πιθανότατα είναι το πιο δυνατο τουρνουά που έχουμε στο tour. Κάθε ματς που παίζεις είναι απέναντι σε έναν από τους καλύτερους στον κόσμο”

ERSTE BANK OPEN DRAW | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Χαλάρωσα μετά την εξασφάλιση του Νο1” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα