Συνέτριψε τον υπερασπιστή ο Ρούμπλεφ! – VIDEO

Με μια εξαιρετική εμφάνιση, ο “καυτός” Αντρέι Ρούμπλεφ πέταξε εκτός τον υπερασπιστή της Βιέννης, Ντομινίκ Τιμ συνεχίζοντας ένα απίστευτο, για αυτόν, 2020!

Ένα απίθανο 2020 συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο για τον Αντρέι Ρούμπλεφ!

Πέραν των Ναδάλ, Τζόκοβιτς, ο 23χρονος Ρώσος θα πρέπει να θεωρείται ο τενίστας που έχει κλέψει τις περισσότερες των εντυπώσεων μέσα στο 2020 (και ας κέρδισε ο Τιμ

το US Open) με τα τρομερά αποτελέσματα και την σταθερότητα που δείχνει στο κορυφαίο επίπεδο!

Ο φανταστικός αυτός τενίστας πέταξε εκτός Βιέννης τον υπερασπιστή του τίτλου, Ντομινίκ Τιμ με μια εξαιρετική εμφάνιση, 7-6(5), 6-2, προκρίθηκε στα ημιτελικά ακόμα ενός ATP 500 τουρνουά και βάζει πλώρη για τον πέμπτο του φετινό τίτλο!

Μάλιστα, θα αποφύγει τελικά τον τενίστα που τον απέκλεισε στα προημιτελικά του US Open, τον καλό του φίλο Ντανίλ Μεντβέντεφ, αντ’αυτού, θα παίξει κόντρα στον αναγεννημένο στη Βιέννη, Κέβιν Άντερσον, που επιβεβαίωσε και τιμώρησε την κακή αγωνιστική κατάσταση του Μεντβέντεφ!

Ο Ρούμπλεφ έκανε, παράλληλα, ακόμα ένα βήμα πρόκρισης στο ATP Finals του Λονδίνου που, αν δεν αξίζει να πάει αυτός, αναρωτιόμαστε ποιος άλλος αξίζει να πάει!

Κόντρα σε έναν “αναιμικό” Τιμ που, μετά το πέρας του πρώτου σετ, κατέρρευσε εντελώς δείχνοντας να αντιμετωπίζει και κάποια ενόχληση, ο Ρούμπλεφ ήταν “επαγγελματίας” από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο του ματς.

Από τα πρώτα χρόνια παρουσίας του στο τουρ είχε δείξει τι επιθετικές αρετές έχει, πλέον είναι τόσο πολύ βελτιωμένος και ώριμος τενιστικά που συνδυάζει επίθεση και πιεστικές μπάλες με πολύ λίγα λάθη και με αυτόν τον συνδυασμό, έχει βάλει πλώρη για το Τοπ5 του κόσμου.

Τώρα στρέφει την προσοχή του στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Άντερσον, έχοντας σαν στόχο την πρόκρισή του στον τρίτο του τελικό ATP 500 στο 2020, πηγαίνοντας για το τρία στα τρία!

ERSTE BANK OPEN DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Συνέτριψε τον υπερασπιστή ο Ρούμπλεφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα