Τζακ Σοκ: Παίζει ξανά σε τελικό… 28 μήνες μετά

16:58 8/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Στον πρώτο του τελικό, έστω και σε Τσάλεντζερ διοργάνωση, μετά από 28 μήνες θα αγωνιστεί απόψε ο Τζακ Σοκ…

Ο Αμερικανός πέρασε δυο πολύ δύσκολα χρόνια, με συνεχόμενες ήττες και απογοητευτικές πορείες στο Tour, όμως αυτή την εβδομάδα έχει κερδίσει πέντε συνεχόμενα ματς για πρώτη φορά τους τελευταίους 28 μήνες και το βράδυ της Κυριακής θα παίξει σε τελικό Τσάλεντζερ τουρνουά για πρώτη φορά μετά από το 2014.

Ο πρώην Νο8 τενίστας του κόσμου, έχει κατρακυλήσει στο Νο768(!) αυτή την περίοδο, όμως από ότι φαίνεται, ετοιμάζεται για το σπουδαίο comeback του.

Αρχής γενομένης από αυτή

την εβδομάδα, ο Σοκ έχει παίξει εξαιρετικό τένις στο πολύ δυνατό Τσάλεντζερ τουρνουά του Indian Wells και θα μονομαχήσει απόψε στις 21:30GR με τον συμπατριώτη και φίλο του, Στιβ Τζόνσον, με φόντο τον τίτλο της διοργάνωσης.

Αυτός, θα είναι ο πρώτος τελικός στον οποίο θα αγωνιστεί ο Σοκ μετά από 28 μήνες. Τελευταία φορά, είχε διεκδικήσει τίτλο και εν τέλει τον είχε κατακτήσει, στο Masters του Παρισιού το Νοέμβριο του 2017.

Αυτή την εβδομάδα πάντως, ο Σοκ έχει αποκλείσει κατά σειρά τους Ουτσίντα, Χουμπέρτ, Ντονσκόι, Κούντλα και Νακασίμα, δείχνοντας πως επιστρέφει σιγά-σιγά εκεί που ανήκει. Στους κορυφαίους του αθλήματος.

Αν καταφέρει και κατακτήσει τον τίτλο μάλιστα, ο Σοκ θα αναρριχηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην παγκόσμια κατάταξη, φτάνοντας στο Νο289. Ακόμη κι αν δεν στεφθεί πρωταθλητής στο Indian Wells, τότε θα ανέβει στο Νο384 του κόσμου.

Πάντως, την άλλη εβδομάδα θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει ακόμη περισσότερες θέσεις και να πλησιάσει το Top100, μιας και θα αγωνιστεί στο Indian Wells Masters με Wild Card.

ORACLE CHALLENGER SERIES – INDIAN WELLS DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τζακ Σοκ: Παίζει ξανά σε τελικό… 28 μήνες μετά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα