Τυνησία: Πρωταθλήτρια στα διπλά η Σακελλαρίδη!

Τον τίτλο στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων της Τυνησίας πανηγύρισε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, μαζί με την 25χρονη Ρουμάνα, Οάνα Γκαβρίλα. Αμφότερες πέτυχαν ως δίδυμο τέσσερις διαδοχικές νίκες, έχασαν μόλις 2 set, και στέφθηκαν πρωταθλήτριες.

Το δίδυμο της 20χρονης Ελληνίδας τενίστριας επικράτησε των No2 του ταμπλό, Αμίνα Άνσμπα και Καθαρίνα

Χομπγκάρσκι, με 6-7(5), 7-5, 10-4, μετά από 2 ώρες και 13 λεπτά αγώνα. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη ανατροπή, σ’ ένα παιχνίδι με πάρα πολλά break.

Το πρώτο set κρίθηκε στις λεπτομέρειες του tie-break, με τις 2 πλευρές να έχουν από 2 break εκατέρωθεν. Οι φιναλίστ ήταν πιο ψύχραιμες, και με το πρώτο τους SP κατάφεραν να προηγηθούν (7-6(5).

Στο δεύτερο μέρος καμία από τις 2 πλευρές δεν μπορούσε να κρατήσει το service της στα πρώτα games. Στο φινάλε όμως, Σακελλαρίδη και Γκραβρίλα βρήκαν ξανά τον τρόπο να παραβιάσουν το sercice των αντιπάλων τους, και σερβίροντας άψογα στο 12ο game ισοφάρισαν, για να στείλουν το ματς σε super tie-break (7-5).

Εκεί εμφανίστηκαν καλύτερες στο κορτ, και μετά από διπλό MP πήραν τη νίκη (10-4). Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος μέσα στη χρονιά για τη Σαπφώ, αφού είχε κατακτήσει και το 50άρι τουρνουά της Ταϊλάνδης. Συνολικά φτάνει στους 18 τίτλους καριέρας.

The post Τυνησία: Πρωταθλήτρια στα διπλά η Σακελλαρίδη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα