Ολλανδία: Εγκατέλειψε στον τελικό ο Παγώνης – Χωρίς γιατρό το γήπεδο!

O Ραφαήλ Παγώνης αν και έπαιξε εκπληκτικό τένις στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στον τελικό τουindoor τουρνουά U14 (κατηγορία 3), De Wildenhorst Tennis Europe Junior Tour στην Ολλανδία, απέναντι στον Νο1 του ταμπλό, Μίκο Κόπεν, καθώς εγκατεέλειψε μετά το τέλος του 2ου set λόγω τραυματισμού στους κοιλιακούς με αποτέλεσμα ο τίτλος να πάει στον Γερμανό με 1-6, 7-5. 

Ο

κορυφαίος Έλληνας τενίστας (στην ηλικιακή του κατηγορία), ήταν καταιγιστικός στο 1ο set στο οποίο παραχώρησε μόλις ένα game, όμως από το 2ο set άρχισε να αισθάνεται ενοχλήσεις, μετά από μία δύσκολη προσπάθεια, με τον πόνο να γίνεται εντονότερος καθώς περνούσε η ώρα. 

Το χειρότερο είναι ότι στο γήπεδο δεν υπήρχε γιατρός, για να εκτιμήσει την κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Παγώνης να εγκαταλείψει έναν αγώνα τον οποίον όπως φάνηκε από την αρχή θα μπορούσε να τον είχε κερδίσει. Το αποκορύφωμα είναι ότι η δικαιολογία για την έλλειψη γιατρού ήταν ότι είναι…Σαββατοκύριακο και δεν έχουν γιατρούς! 

Τον Έλληνα τενίστα θα δει φυσιοθεραπευτής το Σάββατο το βράδυ για να εκτιμήσει την κατάσταση του τραυματισμού, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Ολλανδού προπονητή του Ρέιν φαν ντερ Ρέιν, που βοήθησε πολύ στο να βρεθεί μια λύση σε αυτήν την τραγική κατάσταση που βρέθηκε ο νεαρός Έλληνας τενίστας και μάλιστα σ’ ένα τουρνουά της Europe Tennis

TE JUNIOR TOUR 2024 SINGLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ολλανδία: Εγκατέλειψε στον τελικό ο Παγώνης – Χωρίς γιατρό το γήπεδο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα