Τσιτσιπάς: “Πράσινο φως” από τους γιατρούς για την πρεμιέρα

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία είναι ενθαρρυντικές όσον αφορά την κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος μετά από την αποχώρηση από την προπόνηση της Παρασκευής δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε αυτή του Σαββάτου με αποτέλεσμα να υπάρξει ανησυχία την οποία ενέτεινε η σημερινή έλευση του Χούμπερτ Χουρκάτς από το Μόντε Κάρλο, με τον Πολωνό να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση το βράδυ του Σαββάτου. 

Τα ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγω για ενοχλήσεις στον αγκώνα όπως ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος του sky

sport, Στέφανο Μελοκάρο, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο επίσης Ιταλός δημοσιογράφος του eurosport italia, Σιμόνε Ετέρνο, επιβεβαίωσε ότι ο Τσιτσιπάς έκανε εξετάσεις στη μέση και όχι στον αγκώνα και μάλιστα οι γιατροί έδωσαν το “πράσινο φως” για να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή. 

Tsitsipas, che si è sottoposto oggi a esami per un problema alla schiena (non gomito), ha il via libera dai medici per giocare.

A meno di altri imprevisti nella notte, domani con Sinner in campo ci sarà il greco

— Simone Eterno (@Simon_Forever) November 11, 2023

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το πρόβλημα που αντιμετώπισε, αυτές τις δύο ημέρες, έχει ξεπεραστεί κι αν θα αγωνιστεί τελικά το μεσημέρι (15:30 GR) της Κυριακής κόντρα στον Γιάνικ Σίνερ. Θυμίζουμε ότι το βράδυ (22:00 GR) θα παίξουν, στο 2ο παιχνίδι του ομίλου, Νόβακ Τζόκοβιτς και Χόλγκερ Ρούνε. 

The post Τσιτσιπάς: “Πράσινο φως” από τους γιατρούς για την πρεμιέρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα