Τσιτσιπάς: “Ποτέ δεν είναι εύκολο απέναντι στον Άντι” (vid)

21:28 7/7/2023 - Πηγή: Tennis24

O Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο του Άντι Μάρεϊ, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του απέναντι στον δύο φορές πρωταθλητή του Wimbledon, ενώ μίλησε και για το δύσκολο εμπόδιο που είχε να περάσει μετά από το 1-2 στα set της Πέμπτης.

“Ποτέ δεν είναι εύκολο απέναντι στον Άντι”, είπε ο Νο5 του κόσμου στην on court συνέντευξη. “Εδώ τον αγαπούν όλοι. Ήταν ένα δύσκολο ματς και είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με το επίπεδό του, βάσει των

όσων έχει περάσει και του τραυματισμούς στο ισχίο και στον καρπό του. Του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον.”

“Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις έναν παίκτη με τον οποίον έχει μεγαλώσει μαζί του. Είχα ανατριχιάσει όταν κατέκτησε εδώ τον πρώτο του τίτλο. Είναι μέρος των Big-4 και τον έβλεπα, όπως έβλεπα τους Νόβακ, Ρότζερ και Ράφα. Αυτοί οι 4 έχουν διαμορφώσει το άθλημα και είναι ο λόγος που είμαι ο παίκτης που είμαι σήμερα.”

“Στο παιχνίδι είχα πολλά να αντιμετωπίσω. Είχα απέναντί μου έναν παίκτη που επιστρέφει καλά, και μπορεί να παίζει “μαραθωνίους” οπότε έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά για τη νίκη σήμερα. Με έκανε να τρέξω πολύ και τα πόδια μου πονάνε, ήταν ένα 4ώρο ματς και αρκετά δύσκολο.”

"They are the reason I'm the player I am today"@steftsitsipas pays his respect to our past four champions#Wimbledon pic.twitter.com/4K96CpgHDC

Wimbledon (@Wimbledon) July 7, 2023

The post Τσιτσιπάς: “Ποτέ δεν είναι εύκολο απέναντι στον Άντι” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα