Wimbledon: Εγκατέλειψε η Μπαντόσα – Πρόκριση για την Κόστιουκ

14:40 7/7/2023 - Πηγή: Tennis24

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι του 2ου γύρου κόντρα στην Μάρτα Κόστιουκ η Πάουλα Μπαντόσα, λόγω έντονων ενοχλήσεων στη μέση της, και έτσι το παιχνίδι έλαβε τέλος μετά το 1ο game του 2ου set, με την Ουκρανή να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Wimbledon (6-2, 1-0).

Η 25χρονη Ισπανίδα μάλλον δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό της στη μέση, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση

για το μεγάλο ραντεβού στο Λονδίνο, έχοντας ήδη πετύχει μία νίκη στη διοργάνωση, όμως οι πόνοι επέστρεψαν και δεν της επέτρεψαν να ολοκληρώσει κανονικά τις προσπάθειές της.

Αναφορικά με το παιχνίδι, στο 1ο set αμφότερες ξεκίνησαν με 3 εκατέρωθεν break (2-1), στο 4ο game όμως η Ουκρανή έκανε love service game και αύξησε τη διαφορά (3-1).

Με νέο break και μία ακόμα υπεράσπιση του service της έφτασε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της 1ης στροφής του αγώνα (5-1), έχασε δύο break/set point στο service της Μπαντόσα, όμως στο φινάλε πήρε αυτό που δικαιούταν η Κόστιουκ, με την Ισπανίδα να δείχνει πως δεν πατάει καλά στο κορτ.

Στην αρχή του 2ου μέρους η Κόστιουκ έκανε ξανά break, και εκεί ήταν που η Μπαντόσα ενημέρωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στην αναμέτρηση. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ουκρανή προκρίνεται στον 3ο γύρο του Βρετανικού Grand Slam, και θα αντιμετωπίσει εκεί την Μάντισον Κις, αύριο Σάββατο (8/7).

Όσο για την Ισπανίδα, ο τραυματισμός της ίσως στερήσει και τη συμμετοχή της στο μεικτό διπλό με παρτενέρ της τον Στέφανο Τσιτσιπά. Προς το παρών αναμένουμε για σχετική ενημέρωση μέσα στη μέρα.

Paula Badosa dice adiós de Wimbledon tras retirarse por lesión en la segunda ronda

La española aguantó sólo 37 minutos contra la ucraniana Kostyuk

@manuuelcarmona #Wimbledon #WTA #VIPDeportivo pic.twitter.com/uRW8ShPnmw

VIP Deportivo (@VIP_Deportivo) July 7, 2023

WIMBLEDON SINGLES WOMEN’S DRAW| DOUBLES | OOP (-2h)

The post Wimbledon: Εγκατέλειψε η Μπαντόσα – Πρόκριση για την Κόστιουκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα