Τσιτσιπάς: “Κόντρα στον Τζόκοβιτς πρέπει να δείξω την ίδια συνέπεια”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Παρίσι, σημειώνοντας την 3η σερί νίκη του και μάλιστα χωρίς να χάσει set, αλλά και την 60η τη φετινή σεζόν και πλέον προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον 8ο τελικό μέσα στο 2022 και τον 5ο καριέρας σε ATP Masters 1000. 

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Τζόκοβιτς ο Έλληνας τενίστας τόνισε:

“Πρέπει να δείξω την ίδια συνέπεια. Έχω όπλα που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Αλλά στο παρελθόν νιώθω ότι έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ spin και πολλή δύναμη. Είναι σημαντικό να μην το παρακάνω. Θα πρέπει να κινηθώ καλά.”, είπε. 

Όσο για το παιχνίδι κόντρα στον Πολ ο Τσιτσιπάς εστίασε στο πολύ καλό service του το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει δεχθεί ακόμα break στο τουρνουά. 

“Ήταν ένα πολύ καλό ματς. Μπόρεσα να πάρω προβάδισμα σε μερικά από τα service-games του και αυτό μου έδωσε ενέργεια.” 

“Εύχομαι να είχα αποφύγει καταστάσεις όπως αυτές που έπρεπε να σώσω break-point, όμως αντιμετώπισα αυτές τις καταστάσεις πολύ επαγγελματικά και μπόρεσα να κρατήσω το σερβίς μου.

Το forehand μου είναι το χτύπημα αυτοπεποίθησης και μου επέτρεψε να σημαδέψω γωνίες και να ανοίξω το court. Είναι το δικό μου όπλο σε αυτά τα court.”

Το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Τζόκοβιτς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:30 GR, ενώ λίγο νωρίτερα (15:00 GR) θα ξεκινήσει ο πρώτος χρονικά ημιτελικός με τον Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ να αγωνίζεται κόντρα στον Χόλγκερ Ρουν. 

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: “Κόντρα στον Τζόκοβιτς πρέπει να δείξω την ίδια συνέπεια” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα