Τσιτσιπάς: “Δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά στο level” (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην απεσταλμένη της Cosmote TV στο Τορίνο, Μαρίζα Γεωργίτση για την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρεμιέρα του Red Group στο ATP Finals.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, πάλεψε κόντρα στον κορυφαίο του κόσμου αλλά ηττήθηκε με 6-4, 7-6 και πλέον ο αγώνας με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ την Τετάρτη, αποκτά χαρακτήρα “τελικού”.

“Έχασα αρκετές

ευκαιρίες προς το τέλος. Δεν θα έλεγα ότι υπήρχε μεγάλη διαφορά στο level παιχνιδιού. Σέρβιρα κάπως καλύτερα θα έλεγα. Το μόνο που θα μποροούσα να κάνω θα ήταν να είμαι πιο προσεκτικός στις επιστροφές.

Όχι, το break στην αρχή δεν με επηρέασε. Μπορεί ένα παιχνίδι να μην ξεκινήσει καλά αλλά το σημαντικό είναι να μεινεις συνεπής, φυσικά δεν είναι και ότι το καλύτερο να ξεκινήσεις με break έναν αγώνα. Αν μπορούσα να το αποφύγω, ίσως ήμουν σε καλύτερη ψυχολογική θέση και νομίζω ότι με το τένις που έπαιζα το πρώτο σετ θα ήταν διαφορετικό σε αποτέλεσμα. Θα πηγαίναμε σε tie break, ένιωθα το σερβίς μου πολύ καλά και την πρώτη μπάλα μετά το σερβίς.

Η μαγεία αυτού το τουρνουά είναι ότι σου δίνει κι άλλες ευκαιρίες. Σε άλλα τουρνουά τώρα θα ήμουν εκτός. Τώρα έχω άλλη μια ευκαιρία” είπε ο 24χρονος Τσιτσιπάς.

Η ήττα από τον Τζόκοβιτς στην πρεμιέρα του ATP Finals, σημαίνει ότι ο Στέφανος έχασε την ευκαιρία να στεφθεί Νο1 της κατάταξης.

NITTO ATP FINALS SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: “Δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά στο level” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα