Σαν σήμερα: Τελικός McEnroe εναντίον McEnroe

10:30 3/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Η στήλη “Σαν σήμερα” παρουσιάζει τα σημαντικότερα γεγονότα στο τένις που διεξήχθησαν σαν σήμερα 03 Μαρτίου

03 Μαρτίου 1991

Όπως όλοι γνωρίζουμε δεν είναι σπάνιο το γεγονός αδέρφια να ασχολούνται επαγγελματικά με το τένις και να διαπρέπουν ως ζευγάρια. Τα παραδείγματα των αδερφών Williams, Bryan, Murray είναι χαρακτηριστικά μιας εξ αίματος συμμαχίας που μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά επιτυχημένη.

Τι γίνεται όμως όταν τα αδέρφια ακολουθούν και ξεχωριστές

πορείες στα μονά; Το σίγουρο είναι ότι θα συναντηθούν αν το επίπεδό τους είναι παρεμφερές όπως έχει συμβεί πολλές φορές με τις αδερφές Williams. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και το 1991 ανάμεσα στον μεγαλύτερο αδερφό John McEnroe και τον μικρότερο Patrick στον τελικό του Volvo Chamionships τουρνουά του Chicago.

Υπό το βλέμμα του πατέρα τους John Sr. ο 32χρονος John Jr. θα κερδίσει τον 24χρονο αδερφό του 2-1 σετ με ανατροπή εξασφαλίζοντας στον εαυτό του τον 77ο και τελευταίο ΑΤΡ τίτλο του στα μονά και αρνούμενος τον 1ο τίτλο για τον μικρό του αδερφό. Ο Johnny Mac θα δηλώσει μετά το ματς ότι τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια του ματς ήταν ανάμεικτα.

Ο τελικός των αδερφών McEnroe ήταν ο 3ος στην ιστορία μεταξύ αδερφών μετά από αυτούς των Mayer το 1981 και των Sanchez το 1987.

Ας ελπίσουμε στο μέλλον να απολαύσουμε και έναν μεταξύ των Tsitsi-Bros!

Στέλιος “You Shall Not Tsitsipass” Δηλιωρίδης – https://twitter.com/stedilioridis

The post Σαν σήμερα: Τελικός McEnroe εναντίον McEnroe appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα