Τσιτσιπάς: “Από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας μου”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς “ξόρκισε” και τον δαίμονα που ακούει στο όνομα Ντανίλ Μεντβέντεφ και χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη νίκη σαν μία από τις μεγαλύτερες της καριέρας του…

Δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερο ξεκίνημα στο Nitto ATP Finals ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 21χρονος τενίστας κατάφερε επιτέλους να σταματήσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ που τον είχε κερδίσει πέντε συνεχόμενες φορές και να το κάνει παίζοντας εντυπωσιακό τένις σε ένα τακτικά και πνευματικά τέλειο ματς.

Η straight sets νίκη του επί

του Ρώσου του δίνει πολύ μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης από τον όμιλο Αντρέ Άγκασι στη μόλις πρώτη του συμμετοχή σε ATP Finals αν και η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Η έκσταση και συνάμα η ανακούφιση στο πρόσωπο του Στέφανου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς στη συνέντευξη που έδωσε on court μετά το ματς.

“Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο δύσκολες νίκες της καριέρας μου! Μετά από τόσες σερί ήττες, έδωσα υπόσχεση στον εαυτό ότι θα προσπαθώ κάθε φορά να τον κερδίσω και τελικά η νίκη ήρθε τώρα”, ανέφερε με το χαμόγελο στα χείλη ο Στεφ.

“Έπαιξα ένα σπουδαίο ματς. Δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος φυσικά. Νιώθω ανακουφισμένος. Το τελευταίο game ήταν από τα δυσκολότερα που έχω παίξει. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά”, πρόσθεσε.

Για να συνεχίσει λέγοντας με νόημα: “Το κοινό είναι απλά φανταστικό εδώ! Με τόσες ελληνικές σημαίες ένιωθα ότι παίζω στην Αθήνα! Το βρετανικό κοινό μου έχει δείξει την αγάπη του! Ένιωσα ανατριχίλα παίζοντας το πρώτο μου ματς εδώ”.

Στο τέλος της συνέντευξης απόλαυσε το εκπληκτικό και πολύ κρίσιμο βολέ που έβαλε στο 5-5 του τάι-μπρέικ του πρώτου σετ επαινώντας τον… εαυτό του για τον “καθαρό” τρόπο με τον οποίο βρήκε τη μπάλα.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

Κώστας Αϊτάκης

The post Τσιτσιπάς: “Από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα