Τσιτσιπάς: “Αυτό με το Harrods, ποτέ δεν το κατάλαβα” (vid)

10:30 4/2/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε προσκεκλημένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τα social media.

Ο κορυφαίος τενίστας αφού παραδέχθηκε ότι του αρέσει να “τρολάρει” τους χρήστες του twitter και προφανώς να απολαμβάνει αυτό που ακολουθεί μετά από κάθε εκκεντρικό του post, αναφέρθηκε στο tweet που είχε κάνει προ διετίας

για τo πολυτελές εμπορικό του Λονδίνου, το Harrods το οποίο είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

“Το διασκεδάζω. Για μένα τα social media είναι για να πεις κάτι που εσύ προσωπικά πιστεύεις. Μάλλον τρολάρω μερικές φορές. Αυτό με το Harrods ποτέ δεν το κατάλαβα γιατί οι προθέσεις μου ήταν τελείως διαφορετικές από αυτό που κατάλαβε ο κόσμος. Είχα την ευκαιρία να πάω για πρώτη φορά στο Harrods και σκεφτόμουν αν χτιστεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα πόσες πολλές δουλείες θα μπορούσε να προσφερθούν στον κόσμο και πως θα ήταν μαγνήτης για τον τουρισμό, ειδικά το Καλοκαίρι που έχουμε τόσους τουρίστες. Θα ήταν μια καταπληκτική ιδέα αν φτιάχναμε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα. Έφαγα ξύλο αλλά αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας, είναι η πρόθεση που είχα” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος αναφέρθηκε και στο θέμα του εμβολίου, όπου κάποιες δηλώσεις του είχαν παρεξηγηθεί και είχε βγει προς τα έξω ότι ήταν αντιεμβολιαστής.

“Έκανα εμβόλιο. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολίου. Εκεί που έγινε η παρεξήγηση ήταν όταν σε μια συνέντευξή μου είπα ότι αν η ATP κάνει υποχρεωτικό το εμβόλιο ότι θα το κάνω. Αυτή τη στιγμή το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό και δεν μας έχει πει κανείς ότι πρέπει να το κάνουμε. Εγώ περίμενα να μας δώσει το ΟΚ η ATP. Επίσης, υπήρχαν κουβέντες πριν ξεκινήσουν τα εμβόλια ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε αθλητές, οπότε ανησυχούσα και δεν ήξερα τι αντίδραση θα είχε σε μένα” τόνισε.

The post Τσιτσιπάς: “Αυτό με το Harrods, ποτέ δεν το κατάλαβα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα