Επόμενη στάση Νότινγχαμ και με career high!

11:29 2/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Μαρία Σάκκαρη έπεσε μαχόμενη στον 3ο γύρο του Γαλλικού Όπεν και πλέον στρέφει την προσοχή της στο χορτάρι, ελπίζοντας στο Wimbledon να έχει θέσει βαθμολογούμενης στο ταμπλό

Με γλυκόπικρη γεύση φεύγει από το Παρίσι η Μαρία Σάκκαρη αφού ναι μεν έκανε προσωπικό ρεκόρ στο Roland Garros, πετυχαίνοντας τις δύο πρώτες νίκες της στο θεσμό αλλά έδειξε ότι είχε τις δυνατότητες να πάει ακόμα πιο μακριά και στην αναμέτρηση με την Κασάτκινα υπέπεσε

σε αρκετά αβίαστα λάθη που της στοίχισαν ακριβά…

Η 22χρονη Ελληνίδα, έδωσε 11 αγώνες φέτος στο χώμα και είχε ρεκόρ 7-4 με καλύτερή της πορεία, τα ημιτελικά του Istanbul Cup.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε το Γαλλικό Όπεν από το Νο38 του κόσμου που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ, ωστόσο η συμμετοχή της στον 3ο γύρο θα την φέρει ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Μαρία ανεβαίνει στην 32η θέση της WTA έχοντας ωστόσο από πίσω τις Ιρίνα Καμέλια-Μπέγκου, Λέσια Τσουρένκο και Καμίλα Τζιόρτζι που είναι ακόμα ζωντανές στο Παρίσι και με μεγάλη πορεία μπορούν να ξεπεράσουν τη Σάκκαρη.

Μετά την ολοκλήρωση της χωμάτινης σεζόν, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα ξεκουραστεί για λίγο και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Νότινγχαμ για το πρώτο χορτάρινο τουρνουά της χρονιάς 9-17 Ιουνίου, εκεί όπου αναμένεται να καταλάβει το Νο6 του ταμπλό.

Ριμπαρίκοβα, Μπάρτι, Οσάκα, Κόντα, Βέκιτς, Μπέλις οι άλλες σημαντικές συμμετοχές στη διοργάνωση.

Πέρυσι, η Σάκκαρη είχε φτάσει μέχρι το 2ο γύρο του Νότινγχαμ ενώ είχε αποκλειστεί στον 3ο γύρο του Wimbledon απ’τη Γιοχάνα Κόντα.

The post Επόμενη στάση Νότινγχαμ και με career high! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα