Το…όνειρο του Κύργιου για τον Σέλτον

Ο Νικ Κύργιος μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα social media το όνειρο που είδε και στο οποίο ο Μπεν Σέλτον κατακτούσε το πρώτο Grand Slam στην καριέρα του. “Είδα ένα όνειρο χθες βράδυ, ότι ο Σέλτον κέρδισε ένα slam. Θα είναι το 2024; Το παιχνίδι του είναι τρομερό, το service του σαν ρουκέτα. Μου θυμίζει…”, ανέφερε ο Κύργιος στην ανάρτησή

του.

I had a dream last night that Shelton won a slam…. Is 2024 the year? Come to think of it, game is huge, serve is a rocket…. Reminds me of….

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) December 6, 2023

Πολλοί φυσικά ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι το παιχνίδι του Σέλτον θυμίζει στον Κύργιο τον εαυτό του, αλλά χωρίς να έχει κερδίσει κάποιον major τίτλο, ενώ άλλοι παρότρυναν τον Αυστραλό να συνεργαστούν με τον Αμερικανό στα διπλά. 

Η αλήθεια είναι ότι ο 21χρονος Αμερικανός από την Ατλάντα, το 2023 έκανε μια εξαιρετική χρονιά, η οποία ξεκίνησε με την παρουσία του στα προημιτελικά του Australian Open, συνεχίστηκε με την είσοδό του στα ημιτελικά του US Open και ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρώτου ATP τίτλου στην καριέρα του στο Japan Open τον περασμένο Οκτώβριο. 

Όσο για το…όνειρο του Νικ Κύργιου θα δείξει αν θα βγει αληθινό…

The post Το…όνειρο του Κύργιου για τον Σέλτον appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα