Τόνι Ναδάλ: “Θέλει να επιστρέψει ο Ράφα για το Australian Open”

Συνέντευξη στην El Desmarque έδωσε ο θείος του Ράφαελ Ναδάλ, Τόνι, μιλώντας κυρίως για την επιστροφή του 37χρονου Ισπανού στα κορτ, ώστε να ολοκληρώσει την καριέρα του με τον ιδανικότερο τρόπο.

Ο Τόνι Ναδάλ ανέφερε πως ο Ράφα είναι σε καλή κατάσταση και αναρρώνει πλήρως από τους τραυματισμούς, και στόχος του είναι η Μελβούρνη και το Australian Open, όπου και σταμάτησε πέρσι τις προσπάθειές του στο Tour.

Θυμίζουμε πως ο Ναδάλ είχε πει σε συνέντευξη Τύπου

νωρίτερα μέσα στη χρονιά πως δε θα επιστρέψει πριν το 2024, ωστόσο ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Νταβίντ Φερέρ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παρουσίας του το Νοέμβριο.

“Ο Ράφα είναι καλά και αναρρώνει. Αν όλα πάνε καλά, στοχεύει να επιστρέψει στα κορτ για το Australian Open του 2024”, είπε στην El Desmarque ο Τόνι Ναδάλ, που μίλησε επίσης και για την κατάκτηση του 24ου Grand Slam από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

“Ο Νόβακ είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής και θα είναι πολύ δύσκολο να τον φτάσουν, όχι μόνο ο ανιψιός μου, αλλά και όλοι οι άλλοι. Είναι πολύ δύσκολο να καθορίσεις ποιος είναι ο καλύτερος στην ιστορία αλλά πρέπει να πω τον Τζόκοβιτς λόγω των τίτλων.

Αν και πιστεύω ότι ο Ρότζερ Φέντερερ μερικές φορές κατάφερε να παίζει σε υψηλότερο επίπεδο, πιστεύω ότι στον κόσμο του αθλητισμού κρίνουμε από τους αριθμούς, και εκεί αναμφίβολα καλύτερος είναι ο Τζόκοβιτς”.

The post Τόνι Ναδάλ: “Θέλει να επιστρέψει ο Ράφα για το Australian Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόνι Ναδάλ, “Θέλει, Ράφα, Australian Open”,toni nadal, “thelei, rafa, Australian Open”