Τόνι Ναδάλ: “Ο τρόπος του Τσιτσιπά δεν ήταν δίκαιος”

15:24 5/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Με άρθρο του στην ισπανική El Pais με τίτλο “Τσιτσιπάς, νόμος και ντροπή”, ο θείος του Ράφα Ναδάλ, Τόνι, επέκρινε τη συχνότητα των toilet breaks του Στέφανου Τσιτσιπά στο US Open, υπονοώντας ότι το έκανε καθαρά για λόγους τακτικής. 

“Η ντροπή μπορεί να περιορίσει αυτό που ο νόμος δεν απαγορεύει. “Αλλά επειδή αυτό δεν συμβαίνει πάντα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τον Τσιτσιπά να το κάνει ξανά”, αναφέρει ο

Ναδάλ.

OPINIÓN | "Ojalá primara la sentencia de Séneca en la que aseguró: 'La vergüenza puede restringir lo que la ley no prohíbe'. Pero como no siempre es así, se debería intentar que lo de Tsitsipas no vuelva a pasar".

Esta es la opinión de Toni Nadalhttps://t.co/du3BK8JlUj

— EL PAÍS Deportes (@elpais_deportes) September 3, 2021

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αμέσως μετά τον αποκλεισμό του από τον 18χρονο Κάρλος Αλκαράθ τόνισε ότι δεν κάνει κάτι λάθος και από τη στιγμή που δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος δεν παραβιάζει κάποιον κανονισμό. 

Ωστόσο, ο Τόνι Ναδάλ έχει διαφορετική άποψη: “Νομίζω ότι κανένας οπαδός του τένις δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον Ράφα ή τον Ρότζερ Φέντερερ να κάνουν κάτι παρόμοιο. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι αυτοί οι δύο θα έψαχναν να βρουν εξωαγωνιστικούς τρόπους για να φτάσουν στη νίκη.”, έγραψε ο Ναδάλ.

“Ο τρόπος που ενήργησε ο Τσιτσιπάς δεν ήταν δίκαιος. Από την άλλη φυσικά θα πρέπει να εφαρμοστούν αυστηρότεροι κανόνες για τα bathroom breaks έτσι ώστε να μην υπάρξουν τέτοια φαινόμενα ξανά.”

The post Τόνι Ναδάλ: “Ο τρόπος του Τσιτσιπά δεν ήταν δίκαιος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα