Τόνι Ναδάλ: “Ο Ράφα θέλει να παίξει στο Wimbledon”

Ο θείος και πρώην προπονητής του Ράφα Ναδάλ δήλωσε ότι ο ανιψιός του θα συνεχίσει την προσπάθειά του για να βρεθεί στο Wimbledon στο τέλος του μήνα, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο 36χρονος θα ξεκινήσει τις προπονήσεις στο γρασίδι στη Μαγιόρκα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

“Μιλήσαμε χθες βράδυ και μου είπε ότι το πόδι του πάει πολύ καλύτερα. Θέλει να προπονηθεί. Αν έχει μια μικρή ελπίδα για να παίξει στο Wimbledon

θα την αξιοποιήσει” είπε ο Τόνι Ναδάλ

“Μάλιστα σχεδιάζει να ξεκινήσει τις προπονήσεις από τη Δευτέρα στο περιθώριο του τουρνουά Mallorca Open.”, κατέληξε. 

Μέσα σε όλα όσα είπε ο Τόνι Ναδάλ αποκάλυψε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ράφα έπαιζε με αναισθητοποιημένο το νεύρο που του δημιουργεί το πρόβλημα στο πόδι. 

Αυτό το είχε κάνει και στον επικό τελικό του Wimbledon το 2008 κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ με τον Ισπανό να φτάνει στον πρώτο τίτλο καριέρας στο All England Club! 

“Με τον ίδιο τρόπο έχει παίξει και σε άλλα Grand Slam”, είπε. “Στον τελικό του Wimbledon του 2008 έπαιζε κόντρα στον Φέντερερ έπαιζε ακριβώς έτσι.”

Ο ίδιος ο Ράφα Ναδάλ πάντως, τόνισε την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, ότι χρειαζόταν ενέσεις για να μετριάσει τον πόνο στο αριστερό του πόδι πριν από τους αγώνες στο Roland Garros, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε ότι θα παίξει στο Wimbledon αν του το επιτρέψει το σώμα του.

“Θα είμαι στο Wimbledon αν το σώμα μου είναι έτοιμο να βρεθεί εκεί. Το Wimbledon είναι ένα τουρνουά που δεν θέλω να χάσω. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να το χάσει. Εκεί ζω απίθανα συναισθήματα. Παίκτης σαν έμενα είναι πάντα έτοιμος να παίξει εκεί.”

“Τώρα αν με ρωτάτε αν θα είμαι στο Wmbledon δεν μπορώ ακόμα να σας δώσω ξεκάθαρη απάντηση. Αν θέλω να το κερδίσω, φυσικά και θέλω. Ας δούμε όμως πως θα λειτουργήσει η θεραπεία και θα δούμε. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω τίποτα.”

Το Wimbledon θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 27 Ιουνίου-10 Ιουλίου. 

The post Τόνι Ναδάλ: “Ο Ράφα θέλει να παίξει στο Wimbledon” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα