Τόνι Ναδάλ για Σίνερ: “Θα έχει λαμπρό μέλλον”

Ο θείος και πρώην προπονητής του Ραφαέλ Ναδάλ, Τόνι Ναδάλ προέβλεψε ότι ο Γιαννίκ Σίνερ θα έχει λαμπρό μέλλον στο τένις. Πρόσφατα μάλιστα ο 19χρονος κέρδισε στην Σόφια τον πρώτο του ATP τίτλο.

Ο Σίνερ επίσης επικράτησε των Νταβίντ Γκοφέν και Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο φετινό Roland Garros, πριν ηττηθεί στον πρώτο προημιτελικό της καριέρας του (σε Grand Slam) από τον πανίσχυρο Ραφαέλ Ναδάλ.

“Ο Γιαννίκ

έχει όλα τα φόντα να γίνει νούμερο 1 στον κόσμο μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες της επόμενης γενιάς. Εναντίον του Ζβέρεφ στο Παρίσι έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού”, δήλωσε ο θείος Τόνι στην ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με ξένους ανταποκριτές στην Ισπανία.

Ο Τόνι Ναδάλ μίλησε και για την ικανότητα του Ράφα να μαθαίνει και να βελτιώνεται συνεχώς.

“Πάντα έλεγα ότι στη ζωή υπάρχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο: η ικανότητα της μάθησης. Αυτό σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά κάνει έναν παίκτη νούμερο 1 στον κόσμο. Αυτό έκανε ο Ράφα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να κερδίσει 20 τίτλους Grand Slam. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα προπονήσω έναν τόσο σπουδαίο παίκτη στο μέλλον, αλλά πιστεύω ότι κάτι μπορώ να δώσω στην νέα γενιά παικτών”.

Γιάννης Μαύρος

The post Τόνι Ναδάλ για Σίνερ: “Θα έχει λαμπρό μέλλον” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα