Τον βγάζατε “άχρηστο”…

Ο Ραφαέλ Ναδάλ “τα έβαλε” με τη βιασύνη δημοσιογράφων και κοινού να “ξεγράφουν” παίκτες όπως συνέβη φέτος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτι με το οποίο διαφωνεί κάθετα.

Άλλωστε, και ο ίδιος ο Ισπανός, όπως και ο Φέντερερ, έχει πέσει θύμα της “φαγωμάρας” κοινού και δημοσιογράφων, ειδικά τη διετία 2015-2016 όταν και δεν πήρε κάποιο Slam να τον θεωρούν “τελειωμένο”.

Μόνο αυτό δεν ήταν όμως ο Ισπανός θρύλος που απάντησε εκεί που ξέρει καλύτερα να απαντά, στο κορτ δηλαδή, με τρία κερδισμένα Grand Slam

τον τελευταίο χρόνο και την επάνοδό του στο Νο1 του κόσμου.

Αυτή τη στιγμή, ο “ταυρομάχος” βρίσκεται σε πάτρια εδάφη στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας του για τη μετάβαση στην σκληρή επιφάνεια της Βόρειας Αμερικής και με δηλώσεις του “καυτηρίασε” αυτή τη νοοτροπία.

“Ο Φέντερερ κέρδισε στην Αυστραλία, εγώ στο Παρίσι και ο Τζόκοβιτς στο Wimbledon. Μάλλον, και οι τρεις είμαστε σε καλή κατάσταση! Πριν από δύο μήνες βγάζατε τον Νόβακ άχρηστο, κάτι που δεν πίστευα και τελικά είδατε ότι το άθλημα είναι απρόβλεπτο” ανέφερε ο Ράφα.

Πώς γίνεται ακόμα οι Big3 να κυριαρχούν στο άθλημα;

“Κοιτάξτε να δείτε, είναι δύο τινά: είτε είμαστε πραγματικά τόσο καλοί παίκτες, είτε η επόμενη γενιά πολύ απλά δεν είναι αρκετά καλή. Δεν ξέρω τι από τα δύο ισχύει πιο πολύ. Θα φανεί και τα επόμενα χρόνια καθώς θα μεγαλώνουμε και άλλο και θα είναι ακόμα δυσκολότερο να διατηρήσουμε τα σκήπτρα” πρόσθεσε.

Ο Ράφα αναμένεται να αγωνιστεί στα δύο Masters πριν το Αμερικανικό Όπεν, σε Τορόντο και Σινσινάτι, στα οποία στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τον βγάζατε “άχρηστο”… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα