Τόκιο: Στον 2ο γύρο Οσάκα και Χαντάντ Μάια (vids)

Ναόμι Οσάκα και Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, προκρίθηκαν την Τρίτη (20/9) στον 2ο γύρο του Tokyo Open και “σφράγισαν” το μεταξύ τους σπουδαίο ντέρμπι, στο WTA 500 τουρνουά της Ιαπωνίας.

Η οικοδέσποινα, πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου και κάτοχος τεσσάρων Grand Slam τίτλων, Οσάκα, έπαιξε μόλις ένα game στο ντεμπούτο της στο τουρνουά της

πατρίδας της, καθώς είδε τη Ντάρια Γκαβρίλοβα Σάβιλ, να τραυματίζεται σοβαρά στα πρώτα λεπτά του αγώνα και να αναγκάζεται να εγκαταλείψει.

Μετά από μόλις εννέα λεπτά, η Αυστραλή και Νο55 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε μια άσχημη πτώση στο court και μετά το ιατρικό timeout που κάλεσε, αποσύρθηκε από τη συνέχεια του αγώνα, δίνοντας ξεκούραστη πρόκριση στην Οσάκα.

@naomiosaka advances to the Tokyo last 16 as Saville is forced to retire through injury with the score at 1-0 in the first set.

Speedy recovery, @Daria_gav #TorayPPO pic.twitter.com/1jGDMVCrwc

wta (@WTA) September 20, 2022

Η Γιαπωνέζα, στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Νο5 του ταμπλό, Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, η οποία στην πρεμιέρα της στο Τόκιο, επικράτησε της Γιούκι Νάιτο (Νο216) με 6-4, 6-2, μετά από 105 λεπτά.

Ντεμπούτο με νίκη και για την Τσέχα και Νο6 του ταμπλό, Καρολίνα Πλίσκοβα, που απέκλεισε με 6-2, 6-1, τη Βουλγάρα, Ισαμπέλα Σινίκοβα (Νο214) και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Μάρτιτς.

Αποκλεισμό-σοκ στον 1ο γύρο, γνώρισε η 23χρονη Αμερικανίδα και πρωταθλήτρια του Αυστραλιανού Όπεν 2020, Σοφία Κένιν, από την Μεξικανή και Νο182 τενίστρια του κόσμου, Φερνάντα Κοντρέρας Γκόμεζ, με 7-6(7), 6-4.

TOKYO OPEN SINGLES MAIN DRAW | OOP (+5h)

The post Τόκιο: Στον 2ο γύρο Οσάκα και Χαντάντ Μάια (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα