Τόκιο: Πρόκριση χωρίς προβλήματα για Ζβέρεφ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ συνεχίζει ακάθεκτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον Γερμανό να ξεπερνάει και το εμπόδιο του Ντάνιελ Γκαλάν με 6-2, 6-2 μέσα σε 70 λεπτά και έγινε ο πρώτος που παίρνει το εισιτήριο για τους “16” του τουρνουά. 

Ο Ζβέρεφ τελείωσε το παιχνίδι με 12 άσους και μόλις ένα διπλό λάθος, ενώ παραχώρησε μόλις 7 πόντους στον Κολομβιανό, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσει

το ρυθμό και τους “κανόνες” που έβαλε ο Γερμανός στο κορτ. 

Την σχεδόν άψογη εικόνα του Ζβέρεφ “χάλασε” η αναποτελεσματικότητα στους break-point, εκμεταλλευόμενος μόλις τις 4 ευκαιρίες για break από τις συνολικά 12 που του παρουσιάστηκαν (33%).

Ένα break στο ξεκίνημα (1-0) κι ένα στο τέλος (5-2) ήταν αρκετά για τον Ζβέρεφ για να πάρει το προβάδισμα με 1-0, απειλώντας με break τα 3/4 service-games του Γκαλάν. 

Στο 2ο set o Κολομβιανός προσπάθησε να γίνει περισσότερο ανταγωνιστικός κρατώντας τα πρώτα δύο service του (2-2), όμως από εκείνο το σημείο και μετά ο Ζβέρεφ άρχισε να πιέζει και πάλι τον Κολομβιανό, βελτίωσε ακόμη περισσότερο τις επιστροφές του και κατακτώντας τα τελευταία 4 games έφτασε εύκολα στη νίκη. 

Ο Νο4 του ταμπλό θα περιμένει την αναμέτρηση του Γεωργιανού Νικολόζ Μπασιλασβίλι με τον Ιταλό Λορέντσο Σονέγκο, προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση.

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τόκιο: Πρόκριση χωρίς προβλήματα για Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα