Τόκιο: Εύκολα η Οσάκα, ασταμάτητη Παβλιουτσένκοβα

Η Ναόμι Οσάκα χρειάστηκε μόλις 65 λεπτά για να κάμψει την Ελβετίδα Βικτόρια Γκόλουμπιτς επικρατώντας με 6-3, 6-2 εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στις “16” του τουρνουά. Η Νο2 του κόσμου παρουσίασε βελτίωση στο παιχνίδι της, σε σχέση με τον 1ο γύρο, περιόρισε τα αβίαστα λάθη της (μόλις 11), ενώ για μια ακόμη φορά έδειξε διάθεση να παίξει κοντά στο φιλέ. 

Το service της 23χρονης Γιαπωνέζας ήταν εξαιρετικό παραχωρώντας μόλις 8 πόντους (8/45) στην Ελβετίδα, ενώ ήταν άκρως αποτελεσματική στις

ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν για break (3/5).

Γεγονός είναι ότι η Γκόλουμπιτς κρατούσε, εύκολα ή δύσκολα το service της στο 1ο set, ωστόσο η Οσάκα κατάφερε να φτάσει στο καθοριστικό break στο 8ο game (5-3) και στη συνέχεια “σβήνοντας” ένα break-point, κράτησε το service παίρνοντας προβάδισμα με 1-0.

Στο 2ο set η Οσάκα μπήκε ακόμα πιο δυνατά κατακτώντας τα 4 πρώτα games (4-0) έχοντας “σπάσει” 2 φορές το service της Νο50 του κόσμου και συνεχίζοντας να δείχνει την ίδια συνέπεια από τη θέση του service έφτασε σε μια εύκολη πρόκριση. 

Στον 3ο γύρο η Νο2 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση της Τσέχας Μαρκέτα Βοντρούσοβα με την Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου. 

Στον 3ο γύρο η εξαιρετική Παβλιουτσένκοβα

Η Ρωσίδα και φιναλίστ του φετινού Roland Garros έχει μπει πολύ δυνατά στο Ολυμπιακού τουρνουά τένις, καθώς εκτός από τη 2η νίκη που κατέκτησε, μέχρι στιγμής έχει παραχωρήσει μόλις 3 games στις δύο αντιπάλους της! 

Η Παβλιουτσένκοβα χρειάστηκε μόλις 54 λεπτά για να επικρατήσει της Γερμανίδας Άννα-Λένα Φρίτσμαν με 6-1, 6-1 ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 11 winners, 9 αβίαστα λάθη, αλλά και 6/8 break-points παραχωρώντας μόλις 11 πόντους στο service της. 

Από την αντίθετη πλευρά του κορτ η Γερμανίδα έβγαλε μεγάλη νευρικότητα στο παιχνίδι της, “πληγώθηκε” από το 2ο service από το οποίο πήρε μόλις έναν πόντο (1/8), ενώ σε όλο το ματς πήρε 20 πόντους (53 η Παβλιουτσένκοβα), ενώ έκανε και 31 αβίαστα λάθη. 

Στη φάση των “16” η Παβλιουτσένκοβα θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σάρα Σορίβες Τόρμο (Ισπανία) και Φιόνα Φερό (Γαλλία) που αγωνίζονται σήμερα. 

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Τόκιο: Εύκολα η Οσάκα, ασταμάτητη Παβλιουτσένκοβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα