Με σαμπάνια στη συνέντευξη η Κένιν – VIDEO

21:43 1/2/2020 - Πηγή: Tennis24

Κρατώντας ένα ποτήρι με σαμπάνια, άξια εικόνα μιας νικήτριας Grand Slam (!), η Σοφία Κένιν ήταν φυσικά τρισευτυχισμένη στη συνέντευξη τύπου μετά την απονομή του πρώτου της Grand Slam τίτλου!

Η 21χρονη Αμερικανίδα, από το πουθενά πραγματικά, κατέκτησε το Αυστραλιανό Όπεν και έγινε η 8η διαφορετική νικήτρια Slam στα τελευταία 12 Major στις γυναίκες.

Έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή

της, μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία να κερδίσει το παρθενικό της Slam!

“Απόλαυσα όλον τον τελικό! Οι τελευταίε εβδομάδες είχαν απίστευτα συναισθήματα για μένα. Είμαι φυσικά τρομερή περήφανη για τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ!” ανέφερε η Κένιν.

“Το game με τα break point στο τρίτο σετ ήταν το σημαντικότερο στο ματς. Βρήκα απίστευτες μπάλες εκεί. Έκτοτε, πήρα “φωτιά” και δεν ξανακοίταξα πίσω” πρόσθεσε.

“Η μητέρα μου δεν βλέπει ποτέ τους αγώνες μου γιατί αγχώνεται πάρα πολύ! Πάντα μαθαίνει φυσικά τα αποτελέσματά μου και υποθέτω ότι το έχει μάθει και τώρα! Με περιμένει σίγουρα μια μεγάλη αγκαλιά στο σπίτι!”.

“Η μεγάλη μου δύναμη είναι η αυτοπεποίθηση. Πίστευα πάντα πολύ στον εαυτό και αυτό με βοήθησε να είμαι εδώ σήμερα” συνόψισε η 21χρονη Αμερικανίδα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Με σαμπάνια στη συνέντευξη η Κένιν – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα