Το ξανάκανε η απίθανη Μαρία – Με ανατροπή στις “4” (vids)

17:40 5/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Η 34χρονη Γερμανίδα και μητέρα δυο παιδιών, Τατιάνα Μαρία, συνεχίζει την πραμυθένια πορεία της στο φετινό Wimbledon Championships.

Αφού απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη και τη Γέλενα Οσταπένκο, στον 3ο και τον 4ο γύρο αντίστοιχα, πέτυχε μια φοβερή ανατροπή επί της συμπατριώτισσάς της, Ζουλ Νιεμέιερ (No97) και προκρίθηκε στον παρθενικό Major ημιτελικό της καριέρας της.

Η Νο103 τενίστρια του κόσμου, επικράτησε της 22χρονης αντιπάλου της μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά, με

4-6, 6-2, 7-5 και περιμένει να αντιμετωπίσει τη Νο3 του ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ.

The moment @Maria_Tatjana sealed a stunning quarter-final comeback victory #Wimbledon pic.twitter.com/3cH7NZDNxB

Wimbledon (@Wimbledon) July 5, 2022

Τι κι αν αρχικά βρέθηκε να χάνει με set και break (4-6, 0-1), ενώ στη συνέχεια, βρέθηκε πίσω με 2-4 στο καθοριστικό κομμάτι του αγώνα ; Η Μαρία, έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες στο All England Club, κάνοντας ακόμη μια επική ανατροπή.

Κόντρα στον Οσταπένκο, στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, είχε σώσει δυο match points και είχε φτάσει στη νίκη με μεγάλη ανατροπή. Το απόγευμα της Τρίτης, το ξανάκανε η Γερμανίδα.

Εκμεταλλευόμενη τα πολλά αβίαστα λάθη της Νιεμέιερ (54), η Μαρία κέρδισε 65/106 πόντους πίσω από το σερβίς της, ήταν κυνική στα break points που δημιούργησε για τον εαυτό της (5/7 b.p.) και πανηγύρισε μετά από σπουδαία μάχη, την πιο σημαντική νίκη της καριέρας της. Μέχρι την επόμενη.

Στις προηγούμενες 34 συμμετοχές της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργανώσεων, η Μαρία είχε καταφέρει να παίξει μόλις… μια φορά σε 3ο γύρο (Wimbledon, 2015). Φέτος, στο Λονδίνο, στην 35η συμμετοχή της, γράφει ιστορία με τις εμφανίσεις της…

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το ξανάκανε η απίθανη Μαρία – Με ανατροπή στις “4” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα