“Το τένις είναι ασήμαντο μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν”

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ μίλησε για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στον πλανήτη, ενώ σχολίασε και την απόφαση της ΑΤΡ να “παγώσει” τη δράση μέχρι τουλάχιστον τις 7 Ιουνίου…

Ο Βούλγαρος τενίστας, Νο19 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή, κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη με την έξαρση του κορονοϊού και φυσικά συνέστησε σε όλον τον κόσμο να μείνει σπίτι του και να προφυλαχθεί.

Ο περυσινός ημιφιναλίστ στο Αμερικανικό Όπεν βρίσκεται σε καραντίνα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ

και… δεν βιάζεται για την επιστροφή του στο Tour, μιας και όπως λέει χαρακτηριστικά, το τένις είναι ασήμαντο αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Το τένις είναι ασήμαντο μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη. Οι άνθρωποι της ΑΤΡ, με πολλούς από τους οποίους έχω μιλήσει τις τελευταίες ημέρες, προσπαθούν να σκεφτούν το μέλλον και έχουν αρκετές προτάσεις για τη συνέχιση του Tour.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όμως τώρα, είναι προβλέψεις. Τα τουρνουά αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο, αλλά υπάρχει πάντα η επόμενη εβδομάδα στο τένις. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν επίσης.

Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Κατά την άποψή μου, όλες οι Ομοσπονδίες με τους τενίστες τους, χωρίς να έχει σημασία η κατάταξή τους, πρέπει να πάρουν μια συλλογική απόφαση.

Δεν είναι εύκολο να μιλάμε κάθε μέρα για τα τουρνουά, τους πόντους και τις διοργανώσεις. Υπάρχουν πολλά σημαντικότερα πράγματα αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Πρέπει να μείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς, σπίτια μας, ώστε να περάσει όλο αυτό.

Εγώ αυτό που θέλω να κάνω τώρα, είναι να επιστρέψω στην Ευρώπη. Στη χώρα μου τη Βουλγαρία, ή στο σπίτι μου στο Μονακό. Δεν ξέρω. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να επιστρέψω στην Ευρώπη και δεν μπορώ”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Το τένις είναι ασήμαντο μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα