Το συγκινητικό “αντίο” του Χουάν Μάρτιν στον πατέρα του

Με μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια ως junior τενίστας και ένα συγκινητικό κείμενο, αποχαιρέτησε ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο τον πατέρα του, Ντάνιελ που “έφυγε” από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία μόλις 63 ετών.

O 32χρονος Αργεντινός που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει στο tour μετά από νέο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί από τον Ιούνιο του 2019 στο ATP Tour, ανέβασε ένα post στο Instagram

γράφοντας ορισμένα λόγια για τον αγαπημένο του πατέρα.

“Μας άφησες και μας ράγισες την καρδιά αλλά τώρα ξέρουμε ότι είσαι ήρεμος και αναπαύεσαι, όπως σου αξίζει. Τώρα είσαι με άλλους Αγγέλους και σε παρακαλώ να προσέχεις τη μαμά, την αδερφή και εμένα από ψηλά.

“Εσύ είσαι ο πραγματικός και μοναδικός πρωταθλητής μας. Σε ευχαριστώ που με μεγάλωσες με αρχές, με ειλικρίνια, με θυσίες και έκανες το αδύνατο δυνατό για να μπορέσω να εκπληρώσω τα όνειρά μου και να γίνω επαγγελματίας τενίστας. Δεν ξέρω πως θα ζήσω χωρίς την παρουσία σου αλλά εσύ με έμαθες να μην τα παρατάω και αυτό θα κάνω και τώρα. Σε αγαπάω μπαμπά” έγραψε.

View this post on Instagram

A post shared by Juan Martin del Potro (@delpotrojuan)

The post Το συγκινητικό “αντίο” του Χουάν Μάρτιν στον πατέρα του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα