Πρώτος ημιτελικός ATP μετά από…οκτώ χειρουργεία!

Πραγματικό, “ζωντανό” παράδειγμα, υπομονής, επιμονής, προσήλωσης στο στόχο και ανθεκτικότητας στις πολύ δύσκολες στιγμές αποτελεί η πορεία του Κρίστιαν Χάρισον αυτήν την εβδομάδα στο Delray Beach!

O No789 τενίστας στον κόσμο θα μπορούσε, πολύ εύκολα, να έχει ήδη αποσυρθεί από το τουρ μετά τα τόσα σοβαρά προβλήματα τραυματισμού που έχει βγάλει στην πολύ σύντομη καριέρα που έχει κάνει (μόλις 26 ετών) αλλά η ψυχή του το έλεγε και δεν το έβαλε κάτω.

Ο νεότερος αδερφός του Ράιαν Χάρισον (πρώην Νο40 του κόσμου) έχει ήδη κάνει οκτώ χειρουργεία στη ζωή του και στα δύο πόδια, στους γοφούς

και στον δεξί του καρπό σε μια καριέρα που, ουσιαστικά, δεν ήταν ποτέ απόλυτα υγιής και στο 100%.

Η αγάπη του για το τένις ήταν όμως τόσο μεγάλη που δεν το έβαλε κάτω και τώρα αρχίζει να τρέφεται τους καρπούς των τόσο μακροχρόνιων και μεγάλων προσπάθειών του.

Πριν την έναρξη του φετινού Delray Beach είχε μόλις δύο νίκες σε βασικό ταμπλό ATP και, προερχόμενος από τα προκριματικά, έχει ήδη πετύχει τρεις main draw νίκες (όσες δεν είχε πετύχει σε όλη του την καριέρα δηλαδή(!)) και τώρα παίζει ημιτελικά ενός ATP event κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτς!

Η πορεία του είναι ήδη απίστευτα πετυχημένη και μακάρι να μείνει μακριά από άλλους τραυματισμούς ώστε να βγάλει, επιτέλους, στο κορτ τις πραγματικές του δυνατότητες.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πρώτος ημιτελικός ATP μετά από…οκτώ χειρουργεία! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα