Το πάλεψε, αλλά δεν… – VIDEO

Μόλις 31 λεπτά κράτησε η υπεράσπιση του Abierto Mexicano από τον Νικ Κύργιο ο οποίος εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά των φιλάθλων

Εμφανώς ανέτοιμος ο Νικ Κύργιος, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον εναρκτήριο αγώνα του στο ATP 500 τουρνουά του Ακαπούλκο και πλέον έρχεται αντιμέτωπος με μια ακόμη μεγάλη πτώση στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός, μετά το πολύ δυνατό ξεκίνημα στη νέα σεζόν στο ATP Cup

και στο Australian Open όπου αποκλείστηκε δύσκολα στον 4ο γύρο από τον Ράφαελ Ναδάλ, βρέθηκε στα “πιτς” για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω προβλήματος τραυματισμού στον αριστερό καρπό.

Αφού απέσυρε τη συμμετοχή του από τα δύο αμερικάνικα τουρνουά σε Νέα Υόρκη και Delray Beach, ο Κύργιος αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις και την ετοιμότητά του, έχοντας μεγάλη επιθυμία να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Μεξικό.

Ωστόσο, μετά από μόλις 31 λεπτά κόντρα στον Ούγκο Ουμπέρ και μετά την απώλεια του 1ου σετ με 6-3, ο εκκεντρικός τενίστας εγκατέλειψε τον εναρκτήριο αγώνα του στο Ακαπούλκο αφού ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε να παίξει όπως θα ήθελε.

Στη συνέντευξη Τύπου ήταν κάτι παραπάνω από εκνευρισμένος, λέγοντας τρεις φορές “i don’t give a f*ck” σε ερώτηση δημοσιογράφου, όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για τις αποδοκιμασίες των Μεξικανικού κοινού, όταν αποσύρθηκε από τον αγώνα.

“Δεν είμαι υγιής. Προσπάθησα να έρθω εδώ, προσπάθησα να παίξω, να υπερασπιστώ τον τίτλο μου αλλά δεν μπόρεσα. Προσπάθησα να δώσω λίγο τένις στους φιλάθλους αλλά αυτοί δεν το σεβάστηκαν” είπε ο Νικ.

Unfortunately defending champion @NickKyrgios has had to pull out with a wrist injury, sending Ugo Humbert through to round two.

Get well soon, NK #AMT2020 pic.twitter.com/HPDIIkBjBK

Tennis TV (@TennisTV) February 26, 2020

Μετά την απώλεια των 500 βαθμών, από την περσινή κατάκτηση του τροπαίου, ο Ελληνοαυστραλός αναμένεται να σημειώσει πτώση τουλάχιστον 15 θέσεων με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στο Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης, όταν ανακοινωθούν οι νέες βαθμολογίες.

The post Το πάλεψε, αλλά δεν… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα