Το μήνυμα του Φέντερερ στους σπουδαστές της RNA – VIDEO

Σε μια λιτή τελετή, χωρίς αγκαλιές, φιλιά και το γνωστό ξέφρενο πάρτι, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών στην ακαδημία του Ράφαελ Ναδάλ στη Μαγιόρκα, για το ακαδημαϊκό έτος 2020.

Ο Ισπανός πρωταθλητής, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση και συνεχάρη τους αθλητές/σπουδαστές του Rafael Nadal International School ενώ επιφύλαξε και μια μεγάλη έκπληξη στους παρευρισκόμενους.

Συγκεκριμένα, ο Ρότζερ Φέντερερ

εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη της αίθουσας και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους απόφοιτους του σχολείου.

“Θα έρθουν βροχερές μέρες, θα έρθουν δύσκολες μέρες αλλά να θυμάστε ότι ο ήλιος θα ξαναβγεί και να θυμάστε ότι πρέπει να δουλεύετε πολύ σκληρά. Ελπίζω να μάθετε από τον Ράφα. Είναι πολύ ταπεινός. Να θυμάστε, να είστε πάντα ευγενικοί και καλοί στους άλλους. Ελπίζω να έχετε μια επιτυχημένη καριέρα” μερικά από τα λόγια του Ελβετού μαέστρου.

Μήνυμα προς τους σπουδαστές, απεύθυνε και η Μαρία Σράποβα που τόνισε: “Σίγουρα οι τελευταίες εβδομάδες θα ήταν πολύ δύσκολες για εσάς, μακριά από τις οικογένειες και τους φίλους σας. Σας επικροτώ για τη σκληρή δουλειά και τις θυσίες και σας παροτρύνω να συνεχίσετε να προσπαθείτε να γίνετε καλύτεροι”

Ο Ναδάλ εξήρε τις προσπάθειες των αποφοίτων, κατά τη διάρκεια των δύσκολων τελευταίων μηνών και τους παρακίνησε να κυνηγήσουν το όνειρο για μια επαγγελματική καριέρα στα courts.

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, ειδικά στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε. Προσπαθήσαμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είμαστε δίπλα σας. Ελπίζω να ήταν μια περίοδος που μάθατε πολλά. Η ζωή δεν είναι εύκολη. Εύχομαι να σας βοηθήσαμε να αποκτήσετε δύναμη και εμπειρία για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε στη ζωή σας” είπε ο 34χρονος Ισπανός.

No hugs, no family photo, maintaining social distance. This was the scene at the ceremony where 34 Grade 12 students…

Δημοσιεύτηκε από Rafa Nadal Academy στις Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020

The post Το μήνυμα του Φέντερερ στους σπουδαστές της RNA – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα