Το μήνυμα της Σαράποβα για το τέλος του 2020!

20:15 2/1/2021 - Πηγή: Tennis24
Το δικό της μήνυμα για το τέλος του 2020 έδωσε η Μαρία Σαράποβα που αντιμετώπισε πολύ μεγάλες προκλήσεις μέσα σε αυτή τη δύσκολη για όλους σεζόν.

Και δεν μιλάμε, φυσικά, για οικονομικά θέματα μιας και είναι εξασφαλισμένη, σε αυτό το κομμάτι, για πολλές…ζωές, ωστόσο, η Μαρία Σαράποβα έζησε μέσα σε αυτή τη σεζόν την συνθήκη του να είναι μόνιμα μακριά από το επαγγελματικό τένις μιας και ανακοίνωσε την απόσυρση της από την ενεργό δράση

στις 26 Φεβρουαρίου.

Η Μάσα δεν ήταν ποτέ η ίδια τενίστρια με αυτή που ξέραμε όταν και επανήλθε στο τουρ το 2017 μετά την περιβόητη υπόθεση ντόπινγκ για την οποία τιμωρήθηκε με 15 μήνες αποχή από το επαγγελματικό τένις.

Αφού αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του ΑΟ από τη Ντόνα Βέκιτς και έπεσε στο Νο369 του κόσμου, η Σαράποβα αποφάσισε πως ήρθε η ώρα, στα 32 της, να πει το οριστικό “αντίο”.

Ωστόσο, το 2020 είχε ένα φινάλε για αυτήν αλλά και μια νέα αρχή!

Καθώς γνώρισε τον άντρα της ζωής της και “καλύτερο της φίλο” όπως ανέφερε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της, που δεν είναι άλλος από τον Αλεξάντερ Γκιλκς με τον οποίο αρραβωνιάστηκε πριν μερικές εβδομάδες!

“2020, σε περίμενα πολύ διαφορετικό! Όπως όλοι μας! Μπορώ να πω ότι έδωσες την σπίθα για μερικές θαυμάσιες στιγμές μέσα σε μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα. Προσωπικά, μου έδωσες το κουράγιο να πω το “αντίο” στην μοναδική ζωή και καριέρα που ήξερα. Μου έδωσες όμως το δώρο και τη δέσμευση μιας ολόκληρης ζωής να ξυπνάω κάθε μέρα δίπλα στον καλύτερο μου φίλο! Περιμένω με ανυπομονησία τι θα μας φέρει το 2021! Καλή χρονιά!”.

Copy didn’t fit so screenshot it is Happy New Year!! pic.twitter.com/feDYR0lrjM

— Maria Sharapova (@MariaSharapova) January 1, 2021

Κώστας Αϊτάκης

The post Το μήνυμα της Σαράποβα για το τέλος του 2020! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα