Το μεγάλο όπλο του Σίνερ

Δεν είναι άλλο από τη φοβερή ωριμότητα και οξυδέρκεια που έχει το μυαλό του αν και είναι μόλις 19 ετών.

Ο τρόπος σκέψης του κάθε άλλο παρά παραπέμπει σε έναν άνθρωπο της ηλικίας του και, πέραν των τρομερών του σωματικών και τεχνικών προσόντων, διαπρέπει ήδη στο πνευματικό κομμάτι, κάτι που μπορεί να τον ξεχωρίσει σε σχέση με τους υπόλοιπους τενίστες της γενιάς του.

“Νομίζω ότι κάθε μέρα παίρνεις μαθήματα είτε κάνεις κάτι καλό είτε κάτι κακό. Αν είσαι έξυπνος, μπορείς να αποκομίσεις κάτι κάθε μέρα. Στο τένις, ξυπνάς κάθε μέρα και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πώς θα νιώσεις

στο κορτ. Είναι αστείο υπό μία έννοια. Σίγουρα έχω βελτιωθεί σωματικά και πνευματικά αλλά και πάλι μπορεί μια μέρα να πηγαίνουν όλα λάθος”.

“Κάποιες μέρες μπορεί να νιώθεις ότι θα κερδίσεις τον οποιονδήποτε, μερικές άλλες ότι θα χάσεις από τον καθένα. Έχω χτίσει τον χαρακτήρα μου από τα Futures όταν και έχασα πάμπολλους πρώτους γύρους, προφανώς από καλύτερους ή πιο έτοιμους τενίστες από μένα. Έχω πάει σε απίστευτα μέρη να παίξω τένις μετά από σερί ήττες με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει. Αυτές οι εμπειρίες σε αλλάζουν, αυξάνουν απίστευτα τη μαχητικότητα σου και είναι το καλύτερο εφόδιο που κουβαλώ” ανέφερε ο Σίνερ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Το μεγάλο όπλο του Σίνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα