Το δις εξαμαρτείν… – VIDEO

Η κατάληξη του φετινού τελικού στο Wimbledon δεν ήταν η πρώτη φορά στην οποία ο Ρότζερ Φέντερερ χάνει match points και εντέλει τον αγώνα κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς σε τεράστιας σημασίας αγώνα…

Φυσικά, όλων οι μνήμες πήγαν αυτόματα σε ό,τι έγινε στη Νέα Υόρκη ακριβώς οκτώ χρόνια πριν, το 2011!

Τότε, Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς είχαν δώσει μία ακόμα τιτάνια μάχη πέντε σετ με τον Ελβετό να

σερβίρει στο 5-3 και στο “καταραμένο” 40-15 για το ματς!

Εκεί, ο Σέρβος έβγαλε μία ασύλληπτη επιστροφή και στη συνέχεια ο Φεντ έκανε σωρεία από λάθη για να χάσει με δραματικό τρόπο μέσα από τα χέρια του εκείνο τον αγώνα ενώ το 2010, είχε και πάλι χάσει από τον Τζόκοβιτς έχοντας απολέσει δύο match points στο σερβίς του Σέρβου όμως!

Τότε δεν ήταν βεβαίως championship point μιας και αγωνίστηκαν στα ημιτελικά με τον νικητή να αναμετράται με τον Ράφα Ναδάλ και τις δύο φορές.

Για να φτάσουμε στο Wimbledon του 2019.

Μετά από ένα απίστευτο επικό παιχνίδι, ο Φέντερερ έχει τις μπάλες, και πάλι στο 40-15 και στο 8-7 υπέρ του για να πάρει το πιο “καρυδάτο” πιθανώς Slam της καριέρας του.

Το ιστορικό χαμένων match point και πάλι “μπλόκαρε” τον “Βασιλιά”.

Δεν τα έπαιξε σωστά απέναντι σε έναν Τζόκοβιτς που πολύ απλά παίζει το καλύτερο του τένις όταν στριμώχνεται και η κατάληξη ήταν και πάλι η ίδια.

Μία σκληρή ήττα για τον Φέντερερ, μία απολαυστική νίκη για τον Τζόκοβιτς…

Στιγμές που “πονάνε” τον καλύτερο τενίστα όλων των εποχών καθώς θα είχε εδραιώσει σαφώς περισσότερο την κυριαρχία αν είχε διαχειριστεί καλύτερα αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Κώστας Αϊτάκης

The post Το δις εξαμαρτείν… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα