Το άστρο του Γιανίκ Σίνερ έλαμψε ξανά – VIDEO

12:47 6/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Στο τελικό του Great Ocean Road Open προκρίθηκε ο Γιανίκ Σίνερ μετά τη δύσκολη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Κάρεν Κατσάνοφ, σε μια αναμέτρηση που διήρκησε 3 ώρες και 8 λεπτά.

Το Νο36 στην παγκόσμια κατάταξη δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του 24χρονου Ρώσου, ωστόσο με υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι του κατάφερε να πάρει την νίκη με 7-6(4), 4-6, 7-6(4) και αύριο θα διεκδικήσει το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο της καριέρας του, προερχόμενος από εννέα σερί κερδισμένα

παιχνίδια.

Ο αγώνας ήταν άκρως εντυπωσιακός. Τόσο ο Κάρεν, όσο και ο Γιανίκ έδωσαν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους και πάλεψαν για κάθε πόντο. Όμως το άστρο του 19χρονου Ιταλού έλαμψε και πάλι, όπως πριν τρεις μήνες περίπου στην Σόφια που έμοιαζε ανίκητος.

Χειρίστηκε άψογα τους κρίσιμους πόντους του παιχνιδιού, στα δύο tie breaks, είχε απίστευτα τρεξίματα και παρά το γεγονός οτι δέχθηκε τεράστια πίεση από τον Κατσάνοφ, ιδίως στο τελευταίο σετ μπόρεσε να ανταπεξέλθει. Σέρβιρε για την νίκη με το σκορ στο 5-4 όμως δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Tie Break. Εκεί πάρα το νεαρό της ηλικίας του έδειξε χαρακτήρα και σώζοντας match point ολοκλήρωσε τον άθλο του.

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Στέφανο Τραβάλια, Νο 71 του κόσμου. Οι δύο αθλητές δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν.

GREAT OCEAN ROAD OPEN DRAW | OOP (+9h)

Γιάννης Μαύρος

The post Το άστρο του Γιανίκ Σίνερ έλαμψε ξανά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα