Το απόλυτο ντοκιμαντέρ της… κατάκτησης του κόσμου από τον Τάπια! (vid)

18:45 1/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Το 2023 ήταν από πολλές απόψεις η σεζόν του Αγκουστίν Τάπια. Σε ηλικία 24 ετών ο Αργεντινός συνέθεσε ένα απίστευτης δυναμικής δίδυμο με τον Αρτούρο Κοέγιο, με αποτέλεσμα οι δυο τους να κινηθούν σαν… οδοστρωτήρας ως την κορυφή του κόσμου.

Η τρομερή χημεία των Τάπια/Κοέγιο τους χάρισε ένα ανεπανάληπτο ξεκίνημα στη σεζόν, με εννέα τίτλους στα εννέα πρώτα τουρνουά που συμμετείχαν. Ο έβδομος κατά σειρά τίτλος, το Vigo Open στο Βίγκο της Ισπανίας, ήταν ίσως ο πιο κομβικός.

Η νίκη τους εκεί επί των Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν στον τελικό τους ανέβασε στο Νο1 της κατάταξης, εκθρονίζοντας τους δύο Ισπανούς. Οι δυο τους πήραν άλλα τρία τρόπαια στο υπόλοιπο της χρονιάς, μένοντας αμετακίνητοι στην κορυφή μέχρι το φινάλε της.

Στην… εκπνοή του έτους, ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ ήρθε για να φέρει στο φως της δημοσιότητας την προσωπική πορεία του Τάπια ως τον “θρόνο” του παγκόσμιου πάντελ. Από την πόλη Καταμάρκα της Αργεντινής όπου κατάγεται μέχρι το Νο1 της κατάταξης, ο Τάπια ξεπέρασε πλήθος εμποδίων.

Το ταλέντο του ήταν πάντοτε αδιαμφισβήτητο, ωστόσο δίχως τη σκληρή δουλειά ποτέ δεν θα ήταν αρκετό. Το κεφάλαιο της συνεργασίας με τον Κοέγιο ήταν στο φινάλε αυτό που επέτρεψε στον Αργεντινό να ξεδιπλώσει στο κορτ το 100% των αστείρευτων ικανοτήτων και δυνατοτήτων του.

Το ντοκιμαντέρ φέρει τον τίτλο “Hacia La Cima”, δηλαδή “Στην Κορυφή”. Αν και ισπανόφωνο, έχει διαθέσιμους ενσωματωμένους υπότιτλους και στα Αγγλικά.

The post Το απόλυτο ντοκιμαντέρ της… κατάκτησης του κόσμου από τον Τάπια! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα