Μπρισμπέιν: Με το δεξί ο Ρούνε, εκτός ο Σέλτον (vids)

10:04 1/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Δύσκολη πρεμιέρα είχε το Νο1 του ταμπλό στο Brisbane International, Χόλγκερ Ρούνε ο οποίος δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στο Νο45 της παγκόσμιας κατάταξης, Μαξ Πουρσέλ για τον 1ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης.

Ο 20χρονος Δανός, Νο8 στον κόσμο, επικράτησε τελικά με 4-6, 6-4, 6-2 του Αυστραλού και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Μπρισμπέιν, όπου τον περίμενε ο Αλεξάντερ Σεφτσένκο μετά τη νίκη του την Κυριακή επί του Λούκα βαν

Άσε.

O Ρούνε άργησε να μπει στο ματς και παρ’ότι πήρε πίσω το γρήγορο break με το οποίο ξεκίνησε το ματς ο Πουρσέλ, δέχθηκε και δεύτερο break στο τελευταίο game του εναρκτήριου σετ, κυνηγώντας στο σκορ τον αντίπαλό του.

Σταθεροποιώντας το παιχνίδι του, ο Ρούνε εξαργύρωσε το break στο 3ο game (2-1) του 2ου σετ και κράτησε το σερβίς του μέχρι το τέλος, ισοφαρίζοντας το ματς.

Στο καθοριστικό σετ, ο Δανός ήταν καλύτερος και πιο αποτελεσματικός στο σερβίς ενώ με δύο ακόμη breaks στο σερβίς του Πουρσέλ, ολοκλήρωσε την ανατροπή του μετά από 1 ώρα και 42 λεπτά αγώνα.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι του 1ου γύρου ανάμεσα στον Ράφαελ Ναδάλ και τον Ντόμινικ Τιμ για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Anticipation level: MAX #BrisbaneTennis | @MaxPurcell98 pic.twitter.com/Ph65ESNopm

— Brisbane International (@BrisbaneTennis) January 1, 2024

Νωρίτερα στο ίδιο court, ο Ρόμαν Σαφιούλιν έκανε την έκπληξη και απέκλεισε με 6-3, 6-7(5), 6-3 το Νο3 του ταμπλό, Μπεν Σέλτον εξασφαλίζοντας την παρουσία του στους “16” καλύτερους του θεσμού.

Ο 26χρονος Ρώσος, Νο39 στον κόσμο, με όπλο του το σερβίς, περιόρισε σε δεύτερο ρόλο τον αριστερόχειρα Αμερικανό και ξεκίνησε με μια σπουδαία νίκη τη νέα χρονιά.

Η καλοκαιρινή βροχή την πρωτοχρονιά στο Μπρισμπέιν, επέτρεψε το παιχνίδι μόνο στο κεντρικό court του Queensland Tennis Center.

Roman is the MAN

Roman Safiullin reigns supreme over No.3 seed Ben Shelton in three sets, 6-3 6-7(5) 6-3 #BrisbaneTennis pic.twitter.com/uUZERRG2Ut

— Brisbane International (@BrisbaneTennis) January 1, 2024

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post Μπρισμπέιν: Με το δεξί ο Ρούνε, εκτός ο Σέλτον (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα