Τίτλος στην Ατλάντα για Κύργιο και Κοκκινάκη

13:24 1/8/2022 - Πηγή: Tennis24

Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης κατέκτησαν τον τίτλο στα διπλά του Atlanta Open επικρατώντας στον 1ο αυστραλιανό τελικό στα διπλά στο Tour, μετά το 2000 (Αμβούργο), των Τζέισον Κούμπλερ και Τζον Πιρς με 7-6(4), 7-5. 

Να σημειωθεί ότι 7 ώρες νωρίτερα από τον τελικό, Κοκκινάκης και Κύργιος αγωνίστηκαν στον ημιτελικό, ο οποίος είχε αναβληθεί το Σάββατο λόγω καιρικών συνθηκών, με τους πρωταθλητές του Australian Open να κερδίζουν και τους

Αμερικανούς Ραζίβ Ραμ και Τζακ Σοκ με 6-4, 6-7(7), 10-2. 

“Προφανώς η Ατλάντα είναι ένα ξεχωριστό μέρος.”, είπε ο Κύργιος ο οποίος είχε κατακτήσει τον τίτλο στα μονά το 2016. Έχω κερδίσει τον τίτλο στα μονά και τώρα στα διπλά. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, ενώ παράλληλα ήταν μια νέα εμπειρία για εμάς να παίξουμε δύο αγώνες την ίδια μέρα για να κατακτήσουμε τον τίτλο.”

Κοκκινάκης και Κύργιος συνθέτουν ένα αρμονικό δίδυμο το οποίο βελτιώνεται όλο και περισσότερο κάτι που φαίνεται και από το 13-2 που έχουν τη φετινή σεζόν. 

“Είναι πάντα ευχάριστο να παίζω δίπλα στον Νικ.”, είπε ο Κοκκινάκης. “Δεύτερος τίτλος μέσα στη σεζόν και νομίζω ότι γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Ήταν μια υπέροχη εβδομάδα κι ένας καλό τρόπο για να ξεκινήσουμε το US Open Series.”

Γεγονός είναι ότι η Ατλάντα είχε έντονο το χρώμα της Αυστραλίας φέτος, καθώς εκτός από τη νίκη στα διπλά ήρθε και η ο τίτλος στα μονά από τον Άλεξ ντε Μινόρ, ο οποίος επιβλήθηκε του Τζένσον Μπρούκσμπι με 6-3, 6-3. 

ATLANTA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW

The post Τίτλος στην Ατλάντα για Κύργιο και Κοκκινάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα