Τίτλος για Καλοβελώνη, δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς

O Μάρκος Καλοβελώνης κατέκτησε τον 3ο τίτλο ITF τη φετινή σεζόν, καθώς έχοντας ως (μόνιμο πλέον) παρτενέρ τον Ουζμπέκο, Σανιάρ Φαϊζίεφ επικράτησαν στον τελικό του τουρνουά των 25.000$ στο Νου-Σουλτάν (Ουζμπεκιστάν) με 7-6(1), 6-3 των Ουκρανών Αλέξεϊ Κρούτσικ και Βλάντισλαφ Μαναφόβ. 

Καλοβελώνης και Φαϊζίεφ έφτασαν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου χωρίς να χάσουν σετ, αφήνοντας έτσι πίσω τους τον χαμένο ημιτελικό της περασμένης εβδομάδας, αλλά και τον χαμένο τελικό των δύο τουρνουά των

15.000$ στο Σίμκεντ.

Ο Καλοβελώνης αγωνίστηκε και στα μονά όπου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Λούκας Καταρίνα, γνωστό μας από τις αναμετρήσεις της Ελλάδα με το Μονακό στο Davis Cup του 2019 στο Τατόι. 

Ο Καταρίνα επικράτησε με 4-6, 7-6(5), 6-2 αφήνοντας εκτός τον Έλληνα τενίστα από τον 1ο γύρο της διοργάνωσης. 

Αζαξιό: Ήττα στον τελικό για Τσιτσιπά

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς έφτασε μέχρι τον μεγαλύτερο τελικό της μέχρι τώρα πορείας του, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μια ούτως ή άλλως εξαιρετική εβδομάδα στο τουρνουά των 25.000$ του Αζαξιό. 

Στον τελικό ο 20χρονος ηττήθηκε από τον προερχόμενο από τα προκριματικά Γάλλο, Κλεμέντ Σιντέκ, ο οποίος επικράτησε με 6-3, 6-0 κατακτώντας το τρόπαιο. 

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα μεταβεί στο Αμβούργο όπου θα αγωνιστεί στα διπλά μαζί με τον αδελφό του Στέφανο. 

The post Τίτλος για Καλοβελώνη, δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα